rss

Cea mai buna masina sport Second Hand ramane clasicul Audi TT Quattro 8N de 225 CP

Toata lumea vrea masini sport insa daca ne uitam putin pe listele de preturi si fisele tehnice ale modelelor noi intram in dubii.

Cea mai buna masina sport Second Hand ramane clasicul Audi TT Quattro 8N de 225 CP

Sa platesti peste 40.000 euro pentru o masina noua care are doar 200 CP si care in cel mai rau caz este si un diesel reprezinta de fapt marea problema a cumparatorului de masini cu reale performante.Toata lumea se uita la un BMW Seria 3 E46 sport insa daca vrem un asemenea model cu reale performante trebuie sa achizitionam cel putin un 6 in linie de 2.8 litri sau 3.0 litri, motoare care ofera performante bune insa care au taxe exorbitante.


Singura solutie reala pentru impatimiti este modelul Audi TT Quattro 8N, o sportiva pur-sange care are sub capota un motor l4 de 1.8 litri cu impozit mic de pana la 180 lei/an.
Acest motor ofera o putere maxima de 225 CP inca de cand a iesit din fabrica si cuplat cu transmisia integrala Quattro face minuni pe sosea.


Daca vrei sa montezi GPL pe aceasta masina pretul este de aproximativ 3.000 lei si atunci poti spune ca aceasta masina consuma intr-un oras aglomerat chiar mai putin decat un Passat 2.0 TDI.


Cireasa de pe tort este pretul de achizitie al modelului de fata care pleaca de la 3.500 euro si poate ajunge maxim la 7.000 euro pentru un exemplar impecabil.Acestea sunt motivele pentru care modelului Audi TT Quattro 8N castiga din partea Autolatest titlul de cea mai buna masina sport a anului 2016.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Audi TT Quattro 8N, imagini Audi TT Quattro 8N, gpl Audi TT Quattro 8N, pret instalatie gpl Audi TT Quattro 8N, monteaza gpl sector 6, consum Audi TT Quattro 8N, tractiune Audi TT Quattro 8N, 0-100 km/h Audi TT Quattro 8N, viteza maxima Audi TT Quattro 8N, pret secomnd hand Audi TT Quattro 8N, probleme Audi TT Quattro 8N, revizie