rss

Cea mai mare revista auto din lume a decis ca Kia Telluride este cel mai bun SUV al anului 2020

Cea mai mare revista auto din lume care se vinde pe cea mai mare piata auto de masini SUV a decernat un premiu extrem de importnat marcii KIA.

Cea mai mare revista auto din lume a decis ca Kia Telluride este cel mai bun SUV al anului 2020

Americanii de la Motor Trend desemneaza cel mai bun SUV din SUA modelul Kia Telluride care din pacate nu se vinde si pe piata din Europa
Cel mai mare automobil produs vreodată de Kia MotorsAmerica (KMA) - Kia Telluride - a primit premiul „SUV-ul anului” din partea prestigioaseipublicații MotorTrend. Cu interiorul său confortabil și funcțional, Telluride s-a remarcat ca unprodus care întrunește nevoile unei familii moderne de astăzi, în timp ce valoarea saextraordinară îl consolidează în poziția de câștigător în segmentul SUV.


„Telluride a fost un succes incontestabil încă de la lansarea sa la începutul acestui an, unnumăr impresionant de consumatori redescoperind Kia în competitivul segment al SUV-urilorși înregistrând peste 45.000 de unități vândute până în acest moment”, a declarat MichaelCole (foto), președinte al Kia Motors America.


„Câștigarea mult râvnitului premiu „SUV-ulanului”, acordat de MotorTrend este o onoare și un moment istoric pentru brandul nostru,confirmand transformarea Kia într-un producător auto de clasă mondială.”Proiectat în California și asamblat în Georgia, cu formă îndrăzneață în formă și accentesofisticate la exterior, modelul Telluride 2020 exprimă un spirit de aventură, de ”gata deorice”.Acest sentiment este consolidat prin tehnologia și modul său de proiectare, oferind oexperiență de condus rafinată și de încredere. SUV-ul de clasă medie (n.r. conform claselordin S.U.A.) oferă un lux interior impresionant și un habitaclu de clasă superioară, completatede o serie de tehnologii avansate și sisteme de siguranță care includ în dotarea standardsistemul de asistare a evitării coliziunii în unghiul mort, sistemul de asistare la menținereabenzii de rulare, sistemul de asistare la părăsirea în siguranță a automobilului, sistemul deevitare la coliziunea frontală, sistemul de asistare la condusul pe autostradă, sistemul DriverTalk, tehnologia de conectivitate multi-bluetooth și multe altele.„Competiția „SUV-ul anului” organizată de MotorTrend în acest an a fost una dintre cele mai competitive pe care le-am avut, ceea ce face ca victoria înregistrată de Kia Telluride să fie șimai semnificativă”, spune Edward Loh, redactor-șef al MotorTrend.


„Telluride pur și simplu aatins toate criteriile noastre de premiere - este superb, spațios, încărcat de tehnologie șioferă o rulare excelentă pentru un preț uimitor de corect. Felicitări Kia și echipei deproiectare a modelului Telluride.”


Cu o istorie de peste 20 de ani, premiul „SUV-ul anului” oferit de MotorTrend este una dintrecele mai căutate distincții din industria producătorilor auto. Juriul premiului „SUV-ul anului”este compus din jurnaliștii MotorTrend dar și din doi importanți evaluatori invitați, Johan deNysschen, fostul șef al Audi America, Infiniti Motor Co. și diviziei Cadillac și Tom Gale, fostul șef de design al Chrysler.Pentru a determina finaliștii și apoi câștigătorii, automobilele suntevaluate conform șase criterii-cheie: siguranță, eficiență, valoare, dezvoltarea designului,excelența proiectării și performanța funcției pentru care au fost create.


DE ASEMENEA:


Kia Motors America (KMA) a fost onorată drept cea mai bună”marcă SUV” a anului 2020 în cadrul premiilor „Cea mai bună marcă auto” oferite de U.S.News & World Report, eliminând Honda de pe prima poziție pe care o deținea încă din 2016.


Premiile sunt desemnate pe baza evaluării a 35 de producători auto și recunosc excelența înîntreaga industrie de automobile, SUV-uri, camioane și automobile de lux.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
motor trend Kia Telluride 2020, best suv Kia Telluride motor trend, test drive Kia Telluride, consum Kia Telluride, review Kia Telluride, motor Kia Telluride, autolatest Kia Telluride