rss

Cea mai proasta cutie de viteze manuala este cea numita M32! Opel, Fiat si Alfa Romeo

Nu de putine ori clientii din Romania aleg sa-si cumpere o masina cu transmisie manuala pentru ca cele automate sunt scumpe.

Cea mai proasta cutie de viteze manuala este cea numita M32! Opel, Fiat si Alfa Romeo

Ei bine cine conduce un Opel cu celebra cutie manuala cu 6 trepte  M32 se afla in situatia de a schimba complet aceasta cutie pentru ca are mari probleme de fiabilitate.
Reparatia unei asemenea transmisii necesita si inlocuirea kit-ului de ambrieaj si eventual cu volanta cu masa dubla, adica costurile reale sunt peste 6.000 lei fara reparatia cutieie.


Daca aveti o cutie automata pe o masina Opel de generatie mai veche trebuie spus ca reparatia sa este chiar mai ieftina decat aceasta celebra cutie manuala.
Intreaga gama Opel este echipata cu aceasta transmisie M32, insa si masinile Fiat si Alfa Romeo.


Pentru reparatia unei asemenea transmisii trebuie platita manopera pentru demontaj cutie, manopera pentru schimbat kit ambreiaj si volanta plus pretul de achizitie ale kit-ului de ambreiaj, al volantei si al pieselor tip kit reparatie pentru cutie. Plus inlocuirea completa a uleiului din cutie.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
cutie manuala cu 6 trepte M32, pret reparatie cutie manuala cu 6 trepte M32, kit ambreiaj opel kit volanta cutie manuala cu 6 trepte M32, ulei cutie cutie manuala cu 6 trepte M32, pret manopera cutie manuala cu 6 trepte M32, probleme opel cutie manuala cu 6 trepte M32, probleme fiat cutie manuala cu 6 trepte M32, timonerie cutie manuala cu 6 trepte M32