rss

Cel mai bun service din nordul Capitalei este CSD Autogroup Autoprim-Servicii de top

CSD = ,,Calitatea Serviciilor pentru Dumneavoastra'"

Cel mai bun service din nordul Capitalei este CSD Autogroup Autoprim-Servicii de top

Personalul din CSD Autoprim are experienta si calificare in intretinerea autosi repararea autovehiculelor, este la curent cu evolutia tehnologieiproducatorilor auto.
Aceste calitati dorim sa fie puse la dispozitia dvsprin realizarea unor lucrari de calitate, conform cerintelor si exigentelor dvs.
 


CSD Autoprim practica preturi mici, rezonabile in zona Bucuresti Ilfov in carene desfasuram activitatea. Lansam promotii tentante prin care acordamdiscounturi din tariful de manopera, din pretul pieselor sau din ambele.


CSD Multimarca este un service multimarca care efectueaza lucrari de intretinere si reparatii pentru toate categoriile de masini (multibrand/ multimarca) din categoriile M1, M2, N1, N2, L3e, adica masini de persoane sub 5 tone si masini comerciale sub 12 tone, ca de exemplu: Ford, BMW, Audi, Mercedes, Toyota, Nissan, Dacia, Mazda, Honda, Hyundai, Opel, Chevrolet, Fiat, Renault, Peugeot, Citroen, Volkswagen, Land Rover, Kia, Seat, Skoda, Volvo, Bentley, Ferrari, etc. 


 

In activitatea de intretinere si reparatii Service -ul CSD Multimarca realizeaza toata gama de lucrari de intretinere, reparatii si service auto respectiv: 
- mecanica;
- revizii;
- intretinere; 
- diagnoza; 
- geometrie roti;
- testarea sistemelor; 
- vopsitorie; 
- tinichigerie; 
- itp; 
- piese de schimb etc.

Lucrarile de reparatii de mecanica, electrica si diagnoza cuprind: revizie, intretinere, mecanica rapida, inlocuire distributie, testarea si diagnoza, geometria roti, echilirare roti, reparatie frana, reparatie mecanica motor, reparatie articulatii si suspensie, reparatii de mecanica ale sistemelor de transmisie, directie, aprindere, admisie, alimentare, sistemul de evacuare, servodirectie, sistemul de racire, aer conditionat, climatizare, schimb freon, reglare elemente optice, inlocuirea aerbag, programarea chei, piese de schimb etc.

Lucrarile de reparatii in atelierul de tinichigerie si vopsitorie cuprind: tinichigerie, redresare caroserii, vopsitorie, polish, tuning, piese de schimb etc. 


 
In atelierul de vopsitorie si tinichigerie avem toate dotarile necesare unor lucrari de calitate: cabina de vopsitorie, statia de pregatire vopsitorie, stand de redresare caroserie, stand pregatire vopsea pe baza de apa, etc.

In statia ITP realizam activitatea clasica de itp - inspectie tehnica periodica, cat si verificarea sau testarea elementelor de frana, testarea sistemelor de articulatii, suspensie sau directie, determinam noxele dupa lucrarile de reparatii efectuate.

In Service -ul CSD Multimarca se practica tarife si preturi mici, rezonabile in zona Bucuresti Ilfov in care ne desfasuram activitatea.


Lansam promotii tentante prin care acordam discounturi din tariful de manopera si pretul pieselor de schimb, atat in activitarea de mecanica, electrica cat si in activitatea de tinichigerie, vopsitorie auto.
CSD Autoprim Grup

Email: office@csdgrup.ro
Email: marketing@csdgrup.ro
Tel:  +4(021) 350 24 33
Fax: +4(021) 350 23 43


RECEPTIE MECANICA
Consilier receptie service
mecanica@fordcsd.ro
0729.989.584


RECEPTIE TINICHIGERIE – VOPSITORIE
Consilier receptie service
caroserie@fordcsd.ro
0729.989.583


PIESE DE SCHIMB
Consilier piese schimb
piese@fordcsd.ro
0729.989.586


Adresa: Calea Bucuresti nr. 111 Comuna Tunari, judetul Ilfov (in dreptul podului peste centura).


GPS: 44.5375615, 26.1431180

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
service csd, service csd autprim, service ford csd, preturi ford csd, service tunari, service voluntari, cel mai bun service tunari, preturi itp ford csd, preturi vopsitorie, piese originale ford, servicii csd autoprim, flote auto ford csd, flote service csd