rss

Cele mai bune torturi in 2016 din Bucuresti se gasesc la eTorturi.ro-Torturi cu masini

Numai la noi poti sa degusti in prealabil tortul pe care il comanzi.

Cele mai bune torturi in 2016 din Bucuresti se gasesc la eTorturi.ro-Torturi cu masini

Spunem aceasta deoarece avem laborator propriu si putem sa facem o mostra din ingredientele alese pentru a-ti concepe tortul dorit. 
Acest lucru ne imbunatateste relatia cu clientii nostri, pe care reusim sa ii privim ca pe niste parteneri, intrucat fiecare tort este conceput in comun, pornind de la ideea clientului si sfaturile specialistilor nostri culinari.


Cum ne distingem pe piata torturilor personalizate?


Noi iti oferim un bonus: pentru fiecare tort comandat, care este de minim 3 kilogram, primesti 12 briose cadoul care sunt concepute special pe designul tortului tau.De asemenea, conditiile de transport sunt gandite pentru ca tortul pe care il comanzi sa ajunga in cea mai buna forma, exact ca in poza. Pentru orice fel de nemultumire ne poti contacta si vom gasi o solutie pentru a te multumi.


De aceea, alt aspect care ne distinge de competitie este faptul ca, daca se intampla sa fii nemultumit de produsul livrat, atunci il poti returna si poti primi banii inapoi. Nu se intampla acest lucru niciodata, deoarece reusim sa fim pe placul clientului si sa producem si sa livram produsul in concordanta cu asteptarile pe care fiecare client le are, de la design, gust si conditii de livrare.Indiferent de tipul de design ales, noi iti cream imagini realiste din fondant, cele mai realiste desene de pe piata de torturi din Romania.


In acest sens merita mentionat faptul ca majoritatea clientilor nostri sunt uimiti prima data cand isi primesc tortul si prima reactie este ca arata fix ca in poza data ca exemplu pentru comanda.


Alt lucru care ne distinge de competitie este gama variata de ingrediente, toate dintre ele naturale, combinate de catre specialistii nostri cofetari in zeci de compozitii spectaculoase.


Suntem singurii cofetari de pe piata de torturi din Bucuresti si Romania care va inlocuim cu Pentru fiecare tort comandat, emitem certificat de conformitate iar garantia este oferita de calitatea inalta a pregatirii personalului eTorturi.ro.


COMANDA AICI CEL MAI BUN TORT DIN BUCURESTI!
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Torturi botez, Prajituri de casa Bucuresti, torturi cu masini, torturi adulti, torturi sexy, torturi cu automobile, Torturi pentru copii, Torturi la comanda, Comenzi prajituri de casa Bucuresti, Torturi comanda sector 1, Cofetarie online, Torturi la comanda in Bucuresti, Torturi cu poza, Torturi nunta Bucuresti, Cele mai bune torturi din Bucuresti se gasesc la eTorturi.ro