rss

Cele mai fiabile SUV-uri si modele crossover raman KIA Sorento si KIA Niro

Kia Niro și Sorento câștigătoare ale premiilor Driver Power Survey 2018.

Cele mai fiabile SUV-uri si modele crossover raman KIA Sorento si KIA Niro

Cinci modele din gama Kia au fost onorate în cadrul premiilor Driver Power Survey2018, în urma voturilor primite de la proprietarii auto.


Atât Niro cât și Sorento aucâștigat premiul cel mare în categoriile din care au făcut parte.În lista celor mai bune mașini de deținut în 2018 Kia Niro s-a situat pe locul doi cu unscor de 93%, în timp ce alte șase modele Kia s-au situat în top 75.


Niro a fost votat de către proprietarii auto drept cel mai bun autovehicul în categoria„Small SUV” și a fost premiat cu locul 1 în categoria „Infotainment, Connectivity andElectrics” fiind dotat în echiparea standard cu cameră de vedere pentru marșarierdar și cu sistemul Apple CarPlay™ și Android Auto™.
Dotările de siguranță alemodelului Kia Niro, care includ Sistemul Autonom de Frânare de Urgență și Sistemulde Păstrare a Benzii de Rulare, au fost apreciate de asemenea, situându-se pe locul2.Kia Sorento s-a dovedit a fi un autoturism binecunoscut proprietarilor auto, fiinddesemnat câștigător în categoria „Large SUV”.


De asemenea, Sorento a câștigat șiîn categoria „Practicality and Boot Space” datorită portbagajului cu o capacitate de605 litri fără cele cinci scaune rabatate sau celor 1,662 litri pe care îi oferă cu toatescaunele pliate.Printre alte premii câștigate a fost inclus și locul doi obținut de Rio în categoria„Supermini”.


Sportage a fost premiat cu locul trei în categoria „Mid-size SUV” iarPicanto s-a situat al treilea în categoria „City Car”.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
kia sorento fiabilitate, studiu clienti kia sorento, test drive kia sorento 2018, kia niro fiabilitate, rezistenta masini kia, de ce 7 ani garatie?