rss

Chiar si in caz de pandemie cel mai ieftin combustibil din Romania ramane GPL-ul

Specialistii de la Monteaza GPL spun ca si acum in aceasta situatie grea masinile care merg pe GPL sunt cele mai economice!

Chiar si in caz de pandemie cel mai ieftin combustibil din Romania ramane GPL-ul

Exact pentru aceasta perioada care urmeaza celei de pandemie cei care inca vor mai merge cu masina trebuie sa face economii reale, adica sa reduca costurile cu combustibilul.

Si singura modalitate ( pe langa achizitia unei maisni NOI mai economice care nu mai reprezinta o prioritate in plina criza economica) este sa-ti montezi o instalatie de GPL Tomasetto STAG.


Doar atunci vei putea reduce costurile cu pana la 40% fara sa-ti cumperi o masina noua extrem de scumpa in timp de criza!Am fost intrebati in aceasta perioada de pandemie generalizata din Romania care este cel mai economic automobil, iar raspunsul este unul simplu si elegant!
Cel care merge cu GPL pentru ca la pomopa 1 litru de gaz costa in medie 2.5 lei pe teritoriul Romaniei, iar 1 litru de benzina si motorina au un pret mediu de 4.8 lei.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
tomasetto 2020, pret gpl tomasetto bucuresti, monteaza gpl 2020, cea mai buna instalatie gpl 2020, reducere montaj gpl 2020, gpl pandemie coronavirus, pret instalatie tomasetto, pret discount gpl dacia, consum gpl bucuresti covid19, pret montaj instalatie gpl 2020, oferta service gpl tomasetto