rss

Citeste totul despre noul SUV PEUGEOT 2008 - Motore si date tehnice 2019

Pentru toți cei care sunt pregătiți să dea un nou sens universului auto, PEUGEOT prezintă noul SUV 2008.

Citeste totul despre noul SUV PEUGEOT 2008 - Motore si date tehnice 2019

În calitate de suporter înfocat și entuziast al viziunii mărcii PEUGEOT asupra unui viitor incitant, SUV-ul este interpretarea ultra-modernă a unei experiențe de condus instinctive și versatile.


Veritabil SUV în ceea ce privește dimensiunile sale, acesta se remarcă prin stilul său puternic șidistinctiv.Ultra-tehnologic, modelul adoptă noua generație de PEUGEOT i-Cockpit® 3D imersiv, cuechipamente și sisteme de asistență la condus asigurate de cel mai bun know-how al inginerilorPEUGEOT.


Noul SUV Peugeot 2008 oferă libertatea de a alege între 3 tipuri eficiente de propulsie: electric,benzină sau motorină.Lumea se află într-o continuă schimbare. În sectorul auto, noile provocări necesită răspunsuriadecvate. Bazându-se pe istoria sa de 208 ani, marca PEUGEOT abordează cu calm și în modconcret era tranziției energetice.Viziunea mărcii asupra viitorului este confirmată încă o dată de noul SUV PEUGEOT 2008.


Modelul demonstrează că tehnologia și plăcerea nu sunt incompatibile și că un vehicul areputerea de a surprinde. SUV-ul transformă traseele în călătorii, oferind fiecărui pasagermobilitatea de care are nevoie.Noul PEUGEOT 2008 își face apariția în inima segmentului SUV-urilor compacte, contribuind laceea ce înseamnă astăzi succesul gamei PEUGEOT: afirmare prin design și diferențiere prininovație și tehnologie.


UNBORING THE FUTUREEXALTING SUV


Remarcându-se printr-un stil puternic și distinctiv, noul SUV PEUGEOT 2008 este un obiectsculptural și dezirabil. Modelul răspunde ambiției de a scrie o nouă pagină remarcabilă în istoriaSUV-urilor PEUGEOT, înscriindu-se pe deplin în stilul actual al gamei, grație personalității sale.Liniile echilibrate și proporțiile generale sunt cele ale unui SUV. Parbrizul ridicat dă impresiaunei capote orizontale și a unei caroserii puternice.Partea frontală se remarcă prin grila mândră și dreaptă (în culoarea caroseriei pe versiunileelectrice), o capotă sculptată și lumini diurne cu LED care se pierd sub proiectoare pentru caacestea să pară mai joase.Profilul îndrăzneț atrage instant privirea prin diferitele linii triunghiulare.


Rezultatul este un stilnervos și incisiv, o veritabilă provocare tehnică în ceea ce privește asamblarea pieselor: aripilenu au avut niciodată un volum atât de mare! Liniile se termină în dreptul hayonului, pentru ocoerență și o omogenitate incontestabile.Stilul este robust, fiind amplificat de anvelopele de mari dimensiuni (690mm). Jantele de 18ʺ auinserții adăugate, oferind trei avantaje: personalizare mai simplă, creștere în greutatesemnificativă (4 kg la nivelul tuturor roților) și o aerodinamică mai bună.Urcarea în gamă și eleganță se confirmă prin plafonul bi-ton negru Black Diamond, benzile deun negru strălucitor de la nivelul geamurilor și prin montantul C serigrafat pe versiunile GT Lineși GT.Personalitatea sa puternică se reflectă în centura înaltă a caroseriei.


Partea din spateintegrează blocurile optice unite printr-o bandă de culoare neagră și evacuarea dublă (laversiunile PureTech 130 și 155).Semnătura LED cu cele trei gheare, vizibilă atât ziua, cât și noaptea, este prezentă pe toateversiunile, în partea din spate, dar și pe proiectoarele versiunilor vârf de gamă.


În funcție dedestinație, blocurile optice utilizează tehnologia LED pe toate nivelurile de echipare.Pe lângă oferta obișnuită, sunt disponibile trei nuanțe exterioare noi care adaugă stilului un plusde tonicitate: Elixir Red, Vertigo Blue și Orange Fusion.


La revedere, monotonie! La interior, culorile și materialele sunt detaliate cu meticulozitate,îmbinând cu atenție materialele nobile cu nuanțele originale.Panourile ușilor au o tampografieOrange (la linia de echipare Active) sau Albastră (la linia de echipare Allure). Aceasta din urmăse remarcă prin tapițeria modernă „Urbanoïd” în nuanță albastru deschis, în timp ce versiunile GT Line propun o ambianță mai șic, amplificată de inserțiile în nuanță Adamite.


Nobile șiexclusiviste, versiunile GT/e-2008 GT propun o combinație de Alcantara® și textil. Versiunileelectrice e-2008 au la interior elemente în nuanță albastru și verde.


Acest interior cosy prezintă pe versiunile GT Line și GT decoruri luminoase pe planșa de bord șipanourile ușilor, care dispun de 8 culori ce pot fi selectate cu ajutorul ecranului tactil.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Noul SUV PEUGEOT 2008, imagini Noul SUV PEUGEOT 2008, date tehnice Noul SUV PEUGEOT 2008, motoare Noul SUV PEUGEOT 2008, pret romania Noul SUV PEUGEOT 2008, test drive Noul SUV PEUGEOT 2008, drive test