rss

Citroen a lansat noul DS4 2011 in Romania! Peturi incepand cu 19.890 euro TVA inclus!

Citroen DS4 , cea mai frumoasa Masina a Anului, s-a lansat si in Romania in prezenta a peste 350 de invitati speciali si vedete autohtone.

Citroen a lansat noul DS4 2011 in Romania! Peturi incepand cu 19.890 euro TVA inclus!
Dupa eveniment, Cabral a plecat acasa la volanul noii sale masini, fiind primul posesor de DS4 din
Romania.

Miercuri seara, in prezenta a peste 350 de invitati, a fost lansat oficial in Romania noul Citroen DS4 , model votat ca cea mai frumoasa masina a anului.

La evenimentul special de lansare au fost prezente numeroase vedete autohtone: Laura
Cosoi, Dana Rogoz, Razvan Simion si Dani Otil, Melania Medeleanu, Roxana Ionescu, Florin Groza si Mihai Sturzu de la HiQ, Andreea Patrascu si Cabral, care a si plecat de la eveniment in noul sau DS4, fiind primul posesor din Romania.

Evenimentul de lansare a avut ca tematica conceptul campaniei publicitare a noului model: Citroen DS4 , masina celor care refuza compromisul, intr-un cuvant masina Anti « YES-Man »

Citroen DS4 incalca orice conventie, mai ales prin alegerile sale curajoase in termeni de stil si arhitectura, propunand un nou tip de caroserie – un coupé inaltat in 4 usi – ce se adreseaza unor clienti ce refuza compromisul, aflati in cautarea unor senzatii inedite la volan.

DS4 ofera dinamismul unui coupé, prestatiile si confortul unei berline - 3 locuri in spate cu acces facil prin portierele mascate, portbagaj de mari dimensiuni - siguranta si robustetea unui SUV.

Disponibil in trei niveluri de echipare – Chic, So Chic, Sport Chic – DS4 reprezinta, indiferent de versiunea aleasa, o promisiune de coerenta intre stilul exterior, stilul interior si comportamentul rutier.

Citroen DS4este disponibil in Romania la un pret incepand de la 19.890 Euro (TVA inclus) pentru DS4 Chic Vti 120 CP.Autor: AL
Sursa: Autolatest & Citroen Romania

Citroen, lansat, noul, 2011, Romania, Peturi, incepand, 19890, euro, inclus