rss

Citroen a lansat oficial in Romania noua generatie de citadine C1 2016-City Hero

Citroen Romania a lansat ieri in premiera nationala ultima generatie de modele de oras Citroen C1.

Citroen a lansat oficial in Romania noua generatie de citadine C1 2016-City Hero

Noua masina se prezinta acum intr-o forma complet noua, o forma mult mai bine elaborata in comparatie cu generatia precedenta.
Acum francezii continua colaborarea cu cei de la Toyota si ofera o masina de oras mult mai dinamica si de ce nu o masina mult mai bine construita din toate punctele de vedere.


La interior plansa de bord este actualizata si ofera in premiera in acest segment un sistem multimedia de ultima generatie care este compatibil si cu electronica Apple, optional modelul primind si o un sistem de navigatie extrem de eficient.Marea supriza a noului C1 se regaseste sub capota unde francezii ofera pe langa motorizarea clasica de baza cu un litru si o putere maxima de 69 CP, si un motor de ultima generatie din gama PureTech.
Acesta dezvolta o putere maxima de 82 CP si permite micutului Citroen sa atinga o viteza maxima de 170 km/h. Motorizarea 1.2 PureTech are un consum mediu doar de 4.3 litri si reprezinta in acest moment cel mai puternic model de clasa A comercializat.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
lansare Citroen C1, test drive Citroen C1 2016, noul Citroen C1 2016, titi aur academy Citroen C1, test ro Citroen C1 2016, test consum Citroen C1 2016, lansare romania Citroen C1 2016, drive test Citroen C1, city hero Citroen C1, best image Citroen C1 2016,