rss

Citroen are un nou dealer in Bucuresti! SD Prestige

SD Prestige, dealer si reparator autorizat Citroën, a inaugurat la finalul saptamanii trecute inca un showroom al Marcii in Bucuresti.

Citroen are un nou dealer in Bucuresti! SD Prestige

O data cu deschiderea noii locatii, SD Prestige dispune de doua showroom-uri, unul dintre ele in zona Bucuresti Sud, si doua centre de service autorizate Citroën, tot in zona de sud a capitalei. Inca de cand a devenit dealer al marcii Citroën, SD Prestige a anuntat un program intens de dezvoltare, program care s-a concretizat prin deschiderea unui nou showroom in zona de nord a Bucurestiului. Deschis pe Soseaua Bucuresti Nord, nr. 7, showroom-ul SD Prestige a fost amenajat in decurs de 1 luna pentru a corespunde noilor standarde ale imaginii de marca Citroën.


Suprafata totala a complexului este de 600 mp dintre care 400 mp sunt alocati exclusiv spatiului pentru showroom. Investitia in noul showroom este suportata exclusiv de SD Prestige, o companie infiintata ca afacere de familie in 1994 si care are experienta in domeniul auto. In noul showroom Citroën pot fi expuse pana la 7 autoturisme, la etaj fiind amenajata o zona speciala pentru piese de schimb si accesorii. SD Prestige activeaza pe piata auto din Romania inca din anul 1994 si are la dispozitie o echipa de aproape 160 de specialisti. Personalul este calificat si avizat RAR si are experienta intr-o gama larga de autovehicule. Ca o garantie a calitatii personalului, SD Prestige ofera o garantie de 3 luni pentru reparatiile de autovehicule. „Acest nou showroom Citroen pe care il inauguram in nordul capitalei reprezinta un pas important, o evolutie majora pentru SD Prestige. Autor: Al
Sursa: Autolatest

Citroen, dealer, Bucuresti, Prestige,