rss

Citroen prezinta Conceptul Ami One 2019

Fidel semnăturii Mărcii “Inspired by You”, Conceptul Ami One este răspunsul la noile utilizări ale clientului și la
provocarea pe care o reprezintă tranziția energetică în oraș.

Citroen prezinta Conceptul Ami One 2019

Conceptul ilustrează viziunea Citroën asupra libertății în oraș exprimată de #LibertyElectriCityMobility: Libertatea de utilizare pentru toată lumea: accesibil fără un permis de conducere, Conceptul Ami One propuneun ecosistem digital global inovator în serviciul unei experiențe la bord moderne și mai abordabile.


Ecosistemul regândește parcursul clientului și propune o utilizare “à la carte”, care variază de la 5 minute până la 5 ani,mergând de la car-sharing până la leasing sau achiziție.
Conceptul include o aplicație mobilă dedicată pe careconducătorii auto o put utiliza pentru a gestiona relația lor cu obiectul și care oferă acces la o serie de serviciicare simplifică fiecare traseu.


Libertatea de mișcare: acces în centrul orașului cu o soluție de mobilitate 100% electrică ultra-compactă și agilă,care oferă libertate de mișcare pentru două persoane într-un vehicul intuitiv și conectat.Libertatea de a fi modern: personalitate îndrăzneață și plină de culoare, cu un design simetric și virtuos, acestvehicul protector și elegant poate aborda cu ușurință orașul în deplin confort.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Citroen, prezinta, Conceptul, 2019