rss

Clientii Ford au inceput sa fie nemultumiti de motorizarea 1.0 Ecoboost! Probleme motor Ford EcoBoost

Ford a lansat in urma cu cativa ani o noua gama de motorizari pe benzina 1.0 Ecoboost.

Clientii Ford au inceput sa fie nemultumiti de motorizarea 1.0 Ecoboost! Probleme motor Ford EcoBoost

Acest motor a fost testat si de echipa Autolatest si putem spune ca motorizarea de 125 CP pe o Fiesta este corecta din punct de vedere al performantelor.
In momentul testului singura problema evidenta a fost consumul real de benzina care se situeaza intr-un Bucuresti aglomerat cu sistemul AC pornit undeva in zona de 10 litri pentru fiecare 100 de km, cifra mult mai mare decat cea a vechii motorizari 1.25 pe benzina.Chiar si asa, Ford ofera acest motor pe modelele Fiesta si B-Max, insa surpriza este echiparea  lui Focus de 1.5 tone la gol cu aceasta motorizare. Rezultatul este un consum si mai mare de benzina in comparatie cu generatia precedenta 1.6 benzina aspirat de 100 CP.Mai jos vezi cateva video-uri cu noul motor 1.0 EcoBoost care are probleme grave de functionare, motor care echipeaza masini cu maxim 50.000 de km.
Cine se gandeste sa-si cumpere un Ford cu acest motor SH mai trebuie sa-si repozitioneze preferintele! 


SAutor: AL
Sursa: Autolatest & CarBuyer

Tags:
probleme ford 1/0 ecoboost, 1.0 ecoboost probleme electronica, service ford, probleme functionare ford 1.0 ecoboost, consum mare ford 1.0 ecoboost, probleme fiabilitate ford ecoboost, costuri reparatie ford ecoboost, probleme ford ecoboost 2016