rss

CNAIR mareste numarul de camere video pentru amandarea soferilor-Amenda vigneta auto

CNAIR a anuntat ca in ultimele doua luni au amplasat in plus 23 de camere video pentru amendarea soferilor care merg fara vinieta rutiera.

CNAIR mareste numarul de camere video pentru amandarea soferilor-Amenda vigneta auto

Incepand cu vineri 15 noiembrie 2019 soferii din Romania urmeaza sa plateasca amenzi pentru vigneta in 15 noi locatii din Romania.
Aceasta stire vine la cateva saptamani dupa ce CNAIR a anuntat ca a montat 10 noi astfel de camere video pentru amendarea soferilor care nu-si platesc taxa vinieta rutiera.


Punctele de control ce urmează a fi puse în funcţiune la data de 15.11.2019, sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Vărşand, Salonta, Borş, Urziceni, Petea, Halmeu, Galaţi, Oancea, Albiţa, Sculeni, Stânca, Rădăuţi Prut şi Siret.
In urma cu cateva saptamani CNAIR a mai montat aceste camere si in  şase puncte de control se adaugă altor patru care au fost amplasate anterior tot în punctele de frontieră, la Calafat, Nădlac, Turnu şi Săcuieni.În afara acestor 10 camere din punctele de control de la frontieră, pe şoselele din ţară mai sunt amplasate alte 82 de camere fixe.


Amenda aplicată pentru lipsa rovinietei variază între 500 şi 4.500 de lei.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
cnair camere video Vărşand, Salonta, Borş, Urziceni, Petea, Halmeu, Galaţi, Oancea, Albiţa, Sculeni, Stânca, Rădăuţi Prut şi Siret, locati camere video cnair 2020, amenda cnair vinieta 2020, vigneta amenda cnair 2020