rss

CNAIR, PSD, Viorica Dancila si Razvan Cuc nu vor sa deschida autostrada A1 Deva-Lugoj

Membrii Asociatiei ProInfrastructura arata cum cei care conduc CNAIR si PSD nu vor sa deschida traficului cea mai noua autostrada din Romania.

CNAIR, PSD, Viorica Dancila si Razvan Cuc nu vor sa deschida autostrada A1 Deva-Lugoj

După manipularea grosolană de miercuri, când Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat în mass media o fotografie cu o crăpătură în asfalt "măsurată" cu un pix în capătul vestic al lotului 3 al A1 Lugoj-Deva, un membru al comunității noastre a folosit același instrument hi-tech în gropile de pe DN68A, segmentul paralel cu autostrada-muzeu de 21 km.Rezultatele se văd în pozele atașate.


Șoferii sunt nevoiți să își riște viața și să-și facă praf mașinile pe cei 25 de km ai DN68A dintre Săcămaș și Holdea: o șosea îngustă cu o bandă pe sens plină de cratere unde poți să dispari cu totul, nu doar să-ți pierzi pixul, cu un trafic infernal înghesuit în coloană croșetând prin curbe foarte periculoase.În continuare cerem răspicat: DESCHIDEȚI AUTOSTRADA ȘI VĂ PUTEȚI CERTA/JUDECA PRIN INSTANȚE ANI DE ZILE!


Pentru detaliile telenovelei, citiți cu atenție comunicatele noastre publicate pe Facebook începând cu 13 august.Invităm Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și pe ministrul Cuc să lase acrobațiile mediatice și să termine cu preocuparea exclusiv de imagine (precum plata unor contracte în presă pentru știri pozitive.  


Ruperile de contracte nu vor aduce dezvoltare economică și nici siguranță rutieră, șoferii fiind nevoiți să circule pe DN7 și DN68A unde nu avem fisuri, ci CRATERE!SĂ SE JUDECE ANI DE ZILE CU ANTREPRENORUL, DAR CU AUTOSTRADA DESCHISĂ! Le reamintim că nu dumnealor vor plăti daunele decise de instanțe, ci tot CETĂȚENII: SINGURII PENTRU CARE NOI FACEM LOBBY.


#AutostradaA1 #FărăResponsabilitateVezi ce zice Razvan Cuc de la PSD:


"Nu aş vrea să forţez un termen, în momentul de faţă, dar el va fi unul rapid. Noi vrem să dăm în circulaţie aceşti kilometri, probabil că vor exista anumite restricţii pe zonele unde sunt probleme, pe care le va comunica CNAIR către participanţii la trafic, dar în momentul de faţă aşteptăm expertiza să vedem ce avem de făcut pentru a remedia problemele care, parte din ele, pot fi remediate sub trafic.


În acest sens, sub nicio formă compania nu va ţine închisă autostrada, nicio secundă", a susţinut ministrul Transporturilor.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
cnair, psd razvan cuc, viorica dancila autostrazi 2019, probleme comsa a1 deva lugoj, intarziere deschidere autostrada a1 deva lugoj, asociatia pro infrastructura