rss

CNAIR si PSD vor realizarea unui drum Expres Braila-Galati in timp ce CENTURA BUCURESTI ESTE IN COLAPS

Din nou cei care conduc Ministerul Transporturilor si CNAIR nu inteleg care este principala prioritate in infrastructura a Romaniei.

CNAIR si PSD vor realizarea unui drum Expres Braila-Galati in timp ce CENTURA BUCURESTI ESTE IN COLAPS

Acum Guvernul si CNAIR sunt dispuse sa plateasca peste 110 milioane de euro din banii bugetului de stat pentru constructia a 11 km de drum expres care leaga Braila de Galati.Toate bune si frumoase insa IN ACEST MOMENT trebuie oprite TOATE LUCRARILE DE CENTURI DIN ROMANIA pentru a incepe intr-un final lucrarea la CENTURA BUCURESTI care este cel mai distrus drum din Romania.


Traficul pe Centura Bucuresti este INFERNAL, soferii parcurgand 15 km in doar 2 ore, timp extrem de mare daca tinem cont de importanta economica a Bucurestiului.Pana in prezent cei de la CNAIR si Ministerul Transporturilor PSD nu inteleg ca daca nu incep lucrarile la Centura Bucuresti Capitala tarii urmeaza sa piarda milioane de euro zilnic datorita refuzului livrarii in aceasta zona. 


De asemenea si bucurestenii sunt vizati direct de lipsa infrastructurii in zona Bucuresti-Ilfov, cel mai important pol de putere economic al Romaniei!


CNARI si PSD au ales sa modernizeaza un drum complet inutil ca nivel de trafic comparat cu Centura Bucuresti:
 


Compania de Drumuri a publicat în sistemul electronic de achiziții publice (SICAP) anunțul de participare pentru procedura de atribuire a licitației deschise, având ca obiect "Proiectare și Execuție Drum Expres Brăila - Galați” în lungime de aproximativ 11 km.


Valoarea estimată a contractului este de 530.312.447,16 lei fără TVA, iar durata contractului este de 94 luni și cuprinde 10 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a acestora.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
centura bucuresti, importanta centura bucuresti, trafic centura bucuresti, probleme cnari psd centura bucuresti, lucari centura bucuresti 2020,