rss

Cocalarul cu Porsche Cayenne din Popesti Leordeni are dosar penal

Se pare ca datorita infrastructurii rutiere precare trebuie sa ne asteptam ca sa vedem din ce in ce mai mult accidente ca acesta.

Cocalarul cu Porsche Cayenne din Popesti Leordeni are dosar penal

Vinovat este un sofer tip cocalar cu un Porsche Cayenne de ultima generatie care pur si simplu a calcat doi copii si un batran pentru ca nu a mai asteptat cateva secunde la o bariera automata.


”În jurul orelor 08.36, un bărbat a condus auto marca Porsche Cayenne, în parcarea Confort City din localitatea Popești Leordeni, jud. Ilfov, iar la ieșirea din complex, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers, respectiv viraj la stânga acroșând cu partea din față 3 persoane care se deplasau pe partea carosabila.Din accident a rezultat rănirea ușoară a 2 persoane(1 minor și bunicul) iar la ora 14.00 s-a prezentat si al doilea minor. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, transmite Poliția Rutieră.


Politia Nationala Popesti Leordeni si Politia Rutiera Popesti Leordeni se dovedesc inutile in aceste zone de ani de zile pentru simplul fapt ca trebuie sa pastreze ordineaza intr-un Popesti VECHI cu foarte multi locuitori si intr-un Popesti NOU cu si mai multi locuitori.


Putini stiu ca aceeasi Politie din Popesti trebuie sa vegheze si in Comuna Berceni care numai are de ani buni de zile Pot de Politie pentru ca a zona a intrat in subordinea Popesti.Si aici avem de fapt un SAT FARA CAINI, iar incidentul din aceasta dimineata ne aduce aminte de faptul ca in aceste zone avem nevoie de o crestere a echipajelor de Politie NATIONALA pentru ca populatia a crescu cu 400% fata de anul 1990 cand Comuna Berceni avea Politia proprie!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
accident cocalar politie nationala popesti leordeni, confort city accident bariera, politia popesti zona comuna berceni, probleme zone politia popesti leordeni, sat fara caini popesti leordeni 2020