rss

COD GALBEN de ninsori in Bucuresti-Capitala Romaniei primeste prima zapda

Bucurestiul a fost lovit de o ninsoare care tine de mai bine de 24 ore.

COD GALBEN de ninsori in Bucuresti-Capitala Romaniei primeste prima zapda

Toate soselele sunt acoperite cu un strat de zapada de 10-20 cm, iar drumarii se pare ca au fost suprinsi si de aceasta data de iarna.


Conform primelor informatii oferite de primariile de sector sunt un functiune un număr de 47 de utilaje destinate combaterii poleiului se află, de marţi seară, în zonele din Bucureşti aflate în apropierea pantelor, rampelor, podurilor şi pasajelor, urmând ca în timpul nopţii, în funcţie de evoluţia vremii, să împrăştie antiderapant pe toate arterele, potrivit PMB.Astfel, în sectorul 1 sunt în teren şase utilaje ale operatorului de deszăpezire Romprest, în sectorul 2 sunt 14 de la Supercom, în sectorul 3 - nouă ale Rosal, în sectorul 4 - şase ale REBU, în sectorul 5 - tot şase, de la Romprest, iar în sectorul 6 - alte şase, ale firmei Urban.


Primăria Municipiului Bucureşti mai precizează că, având în vedere scăderea temperaturii, au fost deschise centrele destinate persoanelor fără adăpost, respectiv Complexul de Servicii Medicale din strada Theodor Pallady (700 de locuri), Adăpostul "Sf. Luca" din cartierul Berceni (170 de locuri) şi Centrul de Asistenţă pentru Mamă şi Copil din Şoseaua Viilor (50 de locuri).Pentru orice sesizare privind serviciile publice de apă, căldură şi electricitate, bucureştenii pot sunt la numărul gratuit 0800.800.868, pus la dispoziţie de municipalitate.


Capitala şi 16 judeţe din sudul şi vestul ţării se află, în intervalul marţi, ora 20.00 - miercuri, ora 14.00, sub avertizare cod galben de ninsori şi viscol.


 


Prognoza meteo 12 ore


 Prognoza valabila : 26.11.2013, 19:00 - 27.11.2013, 7:00

Avertizare : 
Cantit??ile de ap? vor dep??i 15...20 l/mp, iar stratul de
z?pad? va fi mai consistent. Local ?i temporar vântul va
avea intensific?ri, viscolind z?pada.
Proces principal : Vreme rece
Temperatura minima : -3 ºC : 0 ºC
Nebulozitate : Cer acoperit
Precipitatii : Ninsoare pe arii extinse
Vant : Intensificari (>12 m/s)
Fenomen : Viscol
Presiunea atmosferica : In crestere usoara

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
prima zapada bucuresti, prognoza meteo inmh, drumari, drumuri acoperite cu zapada, dezapezire bucuresti, primarii de sector depasite de zapada, amenzi dezapezire, anvelope iarna bucuresti, care sunt drumurile cu zapada, cum se circula in bucuresti, prognoza meteo inmh zilele urmatoare