rss

Cod Portocaliu de ninsori in perioada 24 ianuarie 26 ianuarie

Judeţele care se vor afla sub incidenţa “Codului Portocaliu” sunt: Gorj, Vâlcea, Mehedinţi, Dolj, Giurgiu, Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Buzău şi Municipiul Bucureşti.

Cod Portocaliu de ninsori in perioada 24 ianuarie 26 ianuarie

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA informează participanţii la trafic că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare “COD PORTOCALIU” de ninsori, intensificări ale vântului (75-80 km/h) şi viscol pentru intervalul 24 ianuarie, ora 18:00 – 26 ianuarie, ora 18:00.
 
În contextul emiterii CODULUI PORTOCALIU, CNADNR SA avertizează participanţii la trafic asupra posibilităţii închiderii sau restricţionării circulaţiei pe anumite sectoare de autostrăzi şi drumuri naţionale. 
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA recomandă participanţiilor la trafic să evite zonele afectate de influenţa CODULUI PORTOCALIU.Dacă totuşi nu poate fi evitată deplasarea în aceste zone, recomandăm participanţilor la trafic să nu plece la drum fără a avea autoturismele echipate corespunzător pentru condiţiile de iarnă (anvelope de iarnă, lanţuri antiderapante, combustibil, pături, saculeţ cu material antiderapant, alimente, apă, etc.).

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Portocaliu, ninsori, perioada, ianuarie, ianuarie