rss

Compania de Drumuri are de astazi un nou sef! Mariana Ionita preia conducera CNAIR 2020

Sefia Companieie de Drumuri are de astazi in premeira un nou sef.

Compania de Drumuri are de astazi un nou sef! Mariana Ionita preia conducera CNAIR 2020

Consiliul de Administrație al CNAIR S.A. a desemnat-o astăzi, 25.02.2020, în funcția de Director General provizoriu al companiei, pe o perioadă de 4 luni începând cu data de 26.02.2020, pe Mariana Ioniță care deținea funcția de Director Direcția Reglemetări Tehnice și Autorizații de Construire în cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicatiilor.Mariana Ioniță este de profesie inginer constructor, absolventă a Universității Tehnice de Construcții București și are o vastă experiență în dezvoltare politicilor publice și al managementului programelor naționale din domeniul infrastructurii și al transporturilor.


Mariana Ioniță l-a înlocuit în funcția de Director General al CNAIR S.A. pe Sorin Scarlat.„Mariana Ioniță este de profesie inginer constructor, absolventă a Universității Tehnice de Construcții București și are o vastă experiență în dezvoltare politicilor publice și al managementului programelor naționale din domeniul infrastructurii și al transporturilor”, a transmis într-un comunicat de presă CNAIR.


VEZI HARTA CU PROBLEMELE RUTIERE CNAIR AICI!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Mariana Ionita cnair, imagini Mariana Ionita, sefia transporturi Mariana Ionita, cv Mariana Ionita cnair, istorie in minister Mariana Ionita