rss

Configureaza noul Logan MCV 2013 si Duster Adventure 4x4 Garmin Zumo 350 LM

Dacia a lansat ieri in premiera noile modelel Logan MCV si Duster Adventure GPS Garimn 2013.

Configureaza noul Logan MCV 2013 si Duster Adventure 4x4 Garmin Zumo 350 LM

Noua serie limitată Duster Aventure adaugă elemente de outdoor care fac diferenta, creând un look absolut original: rampă de proiectoare, scuturi de protectie fată si spate, mască neagră pentru faruri, săgeti de culoare rosie care semnalizează inelele de remorcare si zonele de pozitionare a cricului, apărătoare de noroi pe care este marcat Duster. 


Stripping-urile exterioare dau un plus de personalitate vehiculului şi amintesc de competitiile auto în cadrul cărora Duster s-a remarcat.


Pornind de la versiunea Ambiance, această serie limitată este disponibilă în 2 nuante, Blanc Glacier si Noir Nacré.
Calandrul este de un negru strălucitor, la fel carcasele oglinzilor retrovizoare si jantele de otel de 16 inch.


Geamurile fumurii conferă sobrietate si protectie împotriva razelor U.V.
Spatiul interior si confortul care au contribuit la succesul Duster se regăsesc si la seria limitată. Cusăturile de pe tapiterie sunt albe, iar pe scaune sunt motive de tip busolă cu inscripţia Duster.


Consola centrală, de un negru strălucitor, se asortează cu designul exterior iar conturul aeratoarelor, centrul volanului si mânerele portierelor – toate pe alb, reamintesc nuantele acestei serii limitate.


Prestatii off road
Seria limitată Duster Aventure este disponibilă în versiunile 4x2 şi 4x4. Modelul este echipat cu GPS Garmin semi-integrat în tabloul de bord. Acest GPS mobil este dotat cu hărtile rutiere a 45 de tări europene.


Duster Aventure este echipat cu faruri de ceată si o rampă de proiectoare detasabilă pe pavilion care oferă un plus de vizibilitate în orice circumstantă.


Vezi mai multe AICI!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
duster adventure, duster adventure off road, garda la sol, 0-100 km/h, duster adventure 1.5 dci, scuturi metalice, protectii laterate duster adventure