rss

Constructorul spaniol al autostrazii Deva este vinovat pentru intarzierea inaugurarii Lotului 3 Ilia-Holdea/Cosevita

Mintserul Transporturilor a reziliat constractul cu marii constructori spanioli COMSA,ALDESA si TELOXIM.

Constructorul spaniol al autostrazii Deva este vinovat pentru intarzierea inaugurarii Lotului 3 Ilia-Holdea/Cosevita

Razvan Cuc impreuna cu seful CNAIR au avut o conferinta de presa in care au aratata faptul ca mult laudatul constructor COMSA a incercat sa forteze receptia autostrazii fara ca aceasta sa fie realizata conform normelor de siguranta.Nici macar gardul de siguranta nu este montat, iar analizele de calitate arata faptul ca, constructorului nu a pus un strat de asfalt cum cerea proiectul.


Adica constructorul a construit o autostrada care urmeaza sa aibe mari probleme de rezistenta in timp.Constructorii care au realizat aceasta lucrare de o calitate precara sunt spaniolii de la COMSA S.A.Aldesa Construcciones S.A. si S.C. Teloxim Con S.R.L.


Razvan Cuc spune ca si consultantul urmeaza sa fie implicat intr-un proces penal impreuna cu aceste trei companii pentru ca au premediat constructia unui drum care urma sa fie un pericol pentru siguranta soferilor.

s sAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
proces penal COMSA, Aldesa si Teloxim, probleme deva lugoj COMSA, Aldesa si Teloxim, santaj cnair COMSA, Aldesa si Teloxim, probleme executie COMSA, Aldesa si Teloxim, siguranta rutiera COMSA, Aldesa si Teloxim, Aldesa, autopista, carreteras, CNADNR, Comsa, infraestructuras, Rumania, Teloxim