rss

Consultanta Auto! Cum sa-ti cumperi o masina noua si care sunt reducerile de pret-Expert Autolatest

Aproape de fiecare data cand vrei sa-ti cumperi o masina noua trebuie sa treci printr-un calvar care implica o ipotetica negociere cu dealerii auto.

Consultanta Auto! Cum sa-ti cumperi o masina noua si care sunt reducerile de pret-Expert Autolatest

Acum echipa Autolatest ofera in premiera in Romania serviciul de CONSULTANTA AUTO, serviciu care te scapa pe tine clientul de zeci de discutii cu dealerii care NU VOR sa-ti ofere o reducere la pretul de lista chiar daca esti cu banii in mana.


DE CE SA ALEGEM CONSULTANTA AUTOLATEST?
In primul rand trebuie spus ca este mai bine sa ne lasi pe noi sa negiciem cu dealerii auto masina dedicata pentru tine, adica in ciuda aparentelor cei care vand masini stiu foarte bine sa ascunda modelele care au DISCOUNT sesizabil din paretea producatorului pentru ca tu sa cumperi o masina cu un pret mai mare de achizitie.

Mai mult decat atat echipa Autolatest NEGOCIAZA cu dealerul pentru tine si vine sa-ti ofere si altceva in fara de modelul cerut de tine, adica noi prospectam toata piata auto pentru a avea cea mai buna oferta comerciala pentru fiecare client in parte.


Un exemplu este reteaua Dacia care are cateva zeci de dealeri in Romania, clientul din Bucuresti putand sa primeasca o OFERTA DE LOGAN mai buna in Timisoara sa Iasi decat in Bucuresti, iar livrarea se face tot in Bucuresti.


Adica nu mai trebuie sa mergi la cel mai apropiaat dealer auto de langa tine pentru a achizitiona o masina noua pentru ca achizitia din retea inseamna ca si GARANTIA ESTE OBLIGATORIE indiferent de orasul achizitiei.


CUM SE PROCEDEAZA?
Cine apeleazam la serviciile Autolatest Consultanta trebuie sa stie ca acestea costa in medie 100 euro, moment cand noi ne angajam sa-ti gasim cea mai buna masina in bugetul afisat.


De cele mai multe ori acesti 100 de euro se recupereaza imediat pentru ca oferta Autolatest este in medie cu 400-1000 euro mai buna decat ceea ce ti-a oferit dealerul inainte de apelarea la serviciile noastre.


In al doilea rand echipa Autolatest ofera clientului cea mai buna oferta de MENTENANTA a masinii noi achizitionate prin intermediul nostru, adica avem revizii mai ieftine si o garantie mai mare in functie de marca si model.


Dupa ce iese din garantie masina primeste de asemenea servicii de top prin intermediul unei retele de service multimarca pe intreg teritoriul tarii cu preturi promotionale.


CONTACT


Tel:0721.910.970


Email: autolatest@gmail.com
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
consulatnta auto, masina perfecta, masina ideala, masini noi vanzare, specialisti vanzari masini noi, istorie achizitie masini noi, cum cumpar o masina noua, cel mai bun dealer auto, recomandare achizitie masina noua, de unde cumpar logan nou, oferta service logan nou, trust motors, tiriac auto, porsche romania, romcar motors, bdt motors, ford bdt, serus auto, automarcus, adras dacia, adras renault, auto cobalcescu, autoklass, dealeri auto, oferte dealeri auto, achizitie flota auto, reducere pret flote, flote gpl, discount achizitie flote