rss

Costurile de mentenanta pentru Renault ZOE la 20.000 de km sunt ZERO

O supriza vine din partea celor de la Renault care au ajuns acum la un bilant fericit cu prima lor masina electrica de volum.

Costurile de mentenanta pentru Renault ZOE la 20.000 de km sunt ZERO

Este vorba de modelul Renault ZOE I facelift care in multe cazuri a ajuns la 20.000 de km de utilizare, moment in care soferii trebuie sa mearga la service pentru a verifica masina.


Pentru fanii masinilor electrice trebuie spus ca Renault este singurul vanzator de masini electrice din Romania care are o retea completa de unitati service complet echipate.


Asa ca fanii Tesla Motors sa nu mai comenteze referitor la masinile electrice construite in Europa.


La 20.000 de km placutele de frana sunt la 90% din resursa, lucru imbucurator la capitolul costuri. De vina este frana regeneranta care reduce serios uzura pentru sistemul de franare.


La fiecare patru ani trebuie inlocuita bateria clasica de 12V care are un pret mediu de 300 lei.


In rest totul functioneaza ca in prima zi, deci nu are nevoie de nici un schimb de ulei ( NU ARE), distributie ( NU ARE), antigel ( NU ARE), ulei cutie viteza costisitor, sau cine stie ce alte elemente clasice la o masina cu motor termic.


De fapt Renault spune ca in afara de placute de frana si anvelope nu prea exista alte elemente care sa intre in segmentul CONSUMABLE!


 

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
revizie renault zoe 2020, pret zoe II, costuri mentenata renault zoe, pret revizie renault zoe, service masini electrice romania