rss

Cozi de 10 km in Vama Nadlac cu mii de tigani care se intorc din Franta si Marea Britanie

Pe Facebook soferi de TIR au inceput sa prezinte imagini cu sute de mii de cetateni romani de etnie tigan care se intorc in Romania.

Cozi de 10 km in Vama Nadlac cu mii de tigani care se intorc din Franta si Marea Britanie

De fapt vorbim de aproape 10 km de masini care merg pe catre trei benzi pe sens la intrarea in Vama de la Nadlac, principala vama de intrare in Romania.Marea supriza este aceea ca se intorc exclusiv mii de masini pline cu tigani cu numele de Marea Britanie si Franta! De fapt unii parcurg distanta chiar in bena in aer liber pentru ca nu mai loc la interior.
Oficialii statului nu spun nimic despre cresterea infractionalitatii care a crescut conform surselor in ultima luna! Ne asteapta vremuri grele cu reintoarcerea emigrantilor de etine roma/tigan.


Vezi VIDEO AICI!
s


țigán, țigani, (țâgan), s.m. – Persoană care face parte dintr-un grup etnic originar din India. ♦ (top.) Țiganu, vârf (1.222 m) pe platoul vulcanic maramureșean; Țiganul, pârâu ce alimentează lacul Bodi-Mogoșa; Țiganul, vf. (1.736 m) în Munții Maramureșului. ♦ (onom.) Țigănuș, Țigănașu, nume de familie în Maramureș; Țâgani, poreclă pentru locuitorii din Desești: „dipce-s negri, ș-încă nu-s așa rușânoș” (Maria Horvat, Mara, 1920, cf. Papahagi, 1925, t. DXXIII). – Din sl. ciganinǔ, cf. rus. țâgan (Scriban; Cihac, Tiktin, Vasmer, cf. DER; DEX, MDA).

Autor: AL
Sursa: Autolatest & Facebook si Google Images & DEX online

Tags:
tigani vama nadlac, se intorc tiganii, se intorc ciorile in romania, calais de romania este nadlac, cresc furturile