rss

Cristian Prichea este noul director de vanzari Ford Romania! Vine de la Koln iar Attila Szabo pleaca in Ungaria

Ford Romania are un nou director general care trebuie sa creasca vanzarile marcii pe aceasta piata.

Cristian Prichea este noul director de vanzari Ford Romania! Vine de la Koln iar Attila Szabo pleaca in Ungaria

Cristian Prichea (34) este inginer economist în domeniul mecanicii, absolvent al Universității Politehnica București si lucrează pentru Ford România încă din august 2010, atunci când Ford a înființat Compania Națională de Vânzări din București.


În această perioadă el a ocupat diferite functii in departamentul de marketing al companiei, pentru ca în 2015 să fie numit Director de Vânzări la Ford România.Din 2016 și până în prezent, Cristian a lucrat pentru Ford Europa, la sediul din Koln (Germania), în cadrul Departamentului de Coordonare a Vânzărilor Ford la nivel European.


"Mă bucur foarte mult să fiu din nou alături de echipa noastră din București și să reiau colaborarea cu întreaga rețea de distribuitori autorizați din țară. Vom începe această călătorie împreună într-o perioadă dinamică, marcată totodată de numeroasele produse noi pe care le vom lansa.Am toată determinarea și energia de a lucra cu echipa noastră, angajați și dealeri, pentru a menține marca Ford în topul vânzărilor de mașini noi din România”, a declarat Prichea.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Cristian Prichea ford romania, imagine Cristian Prichea, interviu Cristian Prichea, probleme ford romania Cristian Prichea, personal ford Cristian Prichea, de la koln la bucuresti Cristian Prichea, schimbari ford Cristian Prichea