rss

Cum alegem instalatia de GPL Tomasetto dorita? PRO si CONTRA GPL in Romania 2019

Serviciile de instalatii GPL si service GPL au devenit populare la nivel global in randul soferilor datorita reducerii emisiilor de carbon si a economiilor ridicate in buzunarele soferilor.

Cum alegem instalatia de GPL Tomasetto dorita? PRO si CONTRA GPL in Romania 2019

Convertirea autoturismelor la GPL a devenit cea mai atractiva varianta in special pentru avantajul financiar si o economie de pana la 55% fata de masinile care ruleaza pe benzina.


Un mare plus este adus si de prelungirea vietii motorului si imbunatatirea performantelor sale, acestea fiind doar doua din multitudinea de avantaje generate in urma convertirii unui vehicul la GPL.DE CE TOMASETTO STAG?


La aceasta intrebare clientii care stiu despre gama Tomasetto stiu si faptul ca vorbim de o instalatie extrem de fiabila in timp, detaliu dovedit in cei peste 20 de ani de functionare.


Tomasetto STAG nu are cel mai mic pret de achzitie pentru ca IEFTIN SI BUN nu exista in domeniul GPL!


Spunem Tomasetto STAG pentru ca vorbim de cea mai vasta oferta de sisteme ECU STAG pentru toate maricile de masini si o gama completa de injectoare AC extrem de fiabila in timp.


De asemenea cand vorbim de aceasta instalatie vorbim de cea mai mare garantie de pe piata care este de 3 ani fara limita de km.


GPL pentru masini: protejeaza mediul si economiseste bani!
Ar putea sa va surprinda faptul ca GPL a fost folosit pe post de combustibil de anumite tari inca de la inceputul anilor ’40.


In prezent sunt peste 16 milioane de vehicule la nivel global care ruleaza pe GPL. Cu toate astea, multi soferi nu sunt constienti de beneficiile aduse de GPL si de ceea ce el reprezinta.


De ce ar trebui sa apelam la serviciile de instalatii GPL si service GPL? Unul din cele mai importante beneficii este costul carburantului. Pe langa acest aspect, mai sunt si beneficiile aduse mediului.


Cu toate ca masinile pe GPL au emisii de CO2 similare cu masinile care ruleaza pe diesel, ele aduc un plus de beneficii: emisii de particule cu mult reduse fata de diesel si reducerea zgomotului in timpul mersului.
Daca doriti sa convertiti autoturismul la GPL trebuie sa gasiti un service GPL care poate garanta calitatea serviciilor oferite si asigura sisteme gpl (kituri gpl si rezervor) de cea mai buna calitate. Pentru ca ofera servicii de instalatii gpl si service gpl, MonteazaGPL garanteaza competenta sa si capabilitatea de a consilia clientul atat inainte cat si dupa instalarea sistemului gpl.
SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA AICI:


3 ani garantie fara limita de km!


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19.00


Pentru a raspunde prompt puteti sa timiteti si un email pe adresa:


AUTOGAZBUCURESTI@GMAIL.COM


contactati importatorul AICI!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Instalatii GPL Auto - Kituri Gpl Dedicate, Instalatii gpl AGR montaj instalatii gpl auto de gaz Service, Revizie Gpl în Bucuresti, Mi-am pus instalaţie GPL pe maşină – primele impresii, Instalatii GPL Auto | Montaj GPL si in Rate Bancare‎, Instalatii GPL - Service montaj instalatii gpl in Bucuresti, Instalatii GPL si service gpl Bucuresti: Oferte personalizate, gpl auto pret, instalatii gpl buzau, instalatie gpl tomasetto pret, instalatii gpl in rate, instalatii gpl forum, pret gpl, instalatie gpl sector 6, Manual de utilizare instalatie Stag Tomasetto, Cauti gpl tomasetto ? Descopera Oferta, Instalații GPL Tomasetto Stag - Instalatii GPL, Filtre instalatie GPL Tomasetto, Producatori Instalatii GPL, discutii, probleme, producatori,