rss

Cum alegem unitatea service care sa ne repare transmisia automata? Sfaturile Autolatest

In ultimii ani foarte multi romani au inceput sa-si cumpere din Europa de Vest masini cu transmisii automate.

Cum alegem unitatea service care sa ne repare transmisia automata? Sfaturile Autolatest

 


Toate bune si frumoase, insa clientii nu stiu in realitate cati km au aceste masini si in special care este planul real de mentenanta pentru fiecare transmisie in parte.
Exact acesta este motivul pentru care exista in prezent masini cu transmsiii automate care au probleme de functionare pentru ca soferii nu stiu ca si aceste cutii au nevoie de revizii sau chiar de schimbarea unor piese importante pentru o functionare impecabila in timp.


CARE SUNT PRINCIPALELE GRESELI ALE SOFERILOR:
In primul rand trebuie schimbat uleiul care implica si o inlocuire a filtrului de ulei. Aceasta operatie se realizeaza relativ simplu, insa daca unitatea service NU ARE TEHNOLOGIA de a RECALIBRA cutia dupa efectuarea schimbului aceasta are sanse sa nu functioneze corect.


ATENTIE UNDE SCHIMBAM ULELIUL pentru ca exista sute de unitati service care se lauda cu o expertiza in transmisii automate care din pacate in realitate STRICA TRANSMISIA IREMEDIABIL fara ca, clientul sa stie acest lucru.


Nu mai circulati cu masina cand observati o problema a transmisie automate pentru ca o utilizare incorecta a transmisiei duce la costuri mari mari de reparatie.


CUM ALEGEM UNITATE SERVICE SPECIALIZATA?
-In primul rand aici trebuie spus ca sfatul Autolatest Romania este ca orice client sa intrebe unitatea service care este costul de reparatie al unei transmisii clasice automate de genul 4L30E sau 6R80 pentru ca in realitate doar cativa specialisti chiar stiu despre ce cutie este vorba.


-Intrebati care este timpul de reparatie al transmisiei ( inlocuit valve solenoid, kit discuri si kit garnituri)! Daca service-ul anunta din prima un timp de cateva saptamani NU MERGETI LA EI!


O echipa de specialisti poate repara o transmisie automata clasica in doar cateva ore sau chiar 1-2 zile fara prea mari probleme.-CERETI O AUTENTICITATE a unitatii service care sa ateste partenenta ei la un organism international agreat care sa certifice service-ul in repararea de transmisii automate. Daca unitatea service NU ARE ACESTE CERTIFICARI recomandarea noastra este sa NU REPARATI TRANSMISIA ACOLO!


AICI GASESTI CEL MAI BUN SERVICE DEDICAT RECONDITIONARII DE TRANSMISII AUTOMATE DIN BUCURESTI!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
reparatii cutii automate, automatica ro, pret reparatie cutie automata, costuri kit revizie cutie automata, unde repar cutia automata?, kit discuri cutie automata, cutie aisin cutie zf, cutie gm, reparatii cutie s trnic audi, reparatii cutie dsg, ecu dsg made in romania, probleme transmisii automate