rss

Cum alegi cea mai buna instalatie de GPL in Romania 2019? Sfaturile specialistilor

In primul rand cand te gandesti sa montezi o instalatie de GPL pe masina ta trebuie sa nu uiti de urmatoarele sfaturi ale specialistilor GPL:

Cum alegi cea mai buna instalatie de GPL in Romania 2019? Sfaturile specialistilor

-Nu alege o instalatie de GPL doar tinand cont de pretul de achizitie MIC! De fapt cand vorbim de instalatii de GPL ieftin si bun nu exista pentru ca de obicei IEFTIN INSEAMNA AUTOMAT SI PROST!


Adica platesti putin si primesti un produs turces de o calitate precara care duce automata la o rata mare a problemelor in timp si costuri mari de mentenanta.-Nu alege o instalatia de gaz care are o garantie mai mica de 3 ANI FARA LIMITA DE KM pentru ca doar asa putem recomanda instalatiile GPL Tomasetto STAG cu 3 sau 4 ani garantie in functie de versiune.


-Nu incerca sa NEGOCIEZI O REDUCERE DE 50 LEI pentru ca atunci montatorul urmeaza sa-ti ofere servicii corespunzatoare.


-Intreaba cat de mare este reteaua de service din Romania pentru ca atunci cand pleci in concediu sa poti avea suport tehnic in toate orasele din tara.-Intreaba ce pret are o rampa de injectoare cu manopera! Daca pretul este mai mare de 400 lei inseamna ca montatorul vinde o instalatie extrem de scumpa ca mentenanta in timp!
-Nu te duce la un service de GPL care te cheama sa vada ei cum arata masina ta! De fapt ei urmaresc alteceva, respectiv oferirea unui pret pe loc in functie de fiecare client in parte! Pretul de da TELEFONIC fara probleme!


SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA AICI:
3 ani garantie fara limita de km!


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19.00


Pentru a raspunde prompt puteti sa timiteti si un email pe adresa:


AUTOGAZBUCURESTI@GMAIL.COM


contactati importatorul AICI!
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
cum alegem o instalatie gpl, oferta gpl 2020, tomasetto stag 2020, consum gpl tomasetto, pret oferta tomasetto stag 2020, service gpl sector 6 bucuresti, service tomasetto sector 5 2020, reducere pret montaj gpl 2020