rss

Cum deosebim instalatiile de GPL Tomasetto? Care este instalatia GPL Tomasetto originala? Calculator STAG si Multivalva Tomasetto

De ce Tomasetto Achile SPa este cea mai buna instalatie GPL din Romania?

Cum deosebim instalatiile de GPL Tomasetto? Care este instalatia GPL Tomasetto originala? Calculator STAG si Multivalva Tomasetto

Nu de foarte multi ori clientii ne-au intebat care este cea mai buna instalatie de gaz din Romania si noi am raspuns fara doar si poate ca pentru acesta trebuie sa intrebati oricare taximetrist din Romania.


Acestia vor spune ca Tomasetto este cea mai buna pentru ca are cea mai buna durata de viata, unii clienti realizand chiar si peste 1 milion de km cu o instalatie Tomasetto.CUM NE DAM SEAMA CARE ESTE INSTALATIA TOMASETTO ORIGINALA?


Aici lucrurile sunt simple, respectiv toate instalatiile Tomasetto ORIGINALE au sisteme electronice semnate de catre producatorul STAG.


Cine vinde instalatii asa zise Tomasetto cu alte calculatore in fara de STAG, nu sunt ORIGINALE!


In plus fata de toate celelalte instalatii comercializate sub brandul Tomasetto clientul trebuie sa intrebe vanzatorul ce marca este MULTIVALVA, daca este TOMASETTO si are calculator STAG atunci totul este OK!
Daca nu primiti un raspuns clar inseamna ca sunt probleme pentru ca instalatia are alte componete ALTELE DECAT TOMASETTO!


COMPONENTE TOMASETTO 2018


REDUCTOR/VAPORIZATOR: Tomasetto


MULTIVALVA: Tomasetto


ELECTRONICA/CALCULATOR : STAG


SENZOR MAP: STAG


INJECTOARE:Valtek sau AC-W01 STAG, AC-W02 STAG


DESPRE TOMASETTO ACHILE SPA 2018


Tomasetto Achille Spa: 30 de ani de experiență în proiectare și de fabricație de calitate a componentelor mecanice pentru echipamente GPL si CNG – Fabricate in Italia.
Compania italiană Tomasetto Achille spa este o companie lider in proiectarea si fabricarea de componente mecanice pentru sisteme de GPL și GNC. De 30 de ani, Compania proiectează, produce și distribuie multivalve pentru rezervoare de GPL, GPL si CNG reductoare de presiune, valve solenoidde GPL si benzina, punctele de umplere și alte accesorii pentru kituri de conversie GPL și GNC.


Compania, cu sediul în Castegnero, în nord-estul Italiei, este la 15 km de Vicenza și 70 km de Veneția. Sediul companiei are o suprafata de  4500 m², aceasta fiind ocupata de birouri, departamente de asamblare pentru multivalve și reductoare, laboratoare și o parte din depozite. O a doua suprafata de 3000 m² este dedicata departamentului de prelucrare mecanică și depozitului de produse finite.


Condusă de fondatorul său, domnul Achille Tomasetto, Compania are aproximativ 150 de muncitori, cu o cifra de afaceri care, în anul 2008, a ajuns la 40 de milioane de euro.


 


SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:


3 ani garantie fara limita de km!


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
instalatii tomastto, tomasetto stag originalul, cum ne dam seama de instalatia tomasetto, rar instalatii tomasetto, componente tomasetto, stag tomasetto original, calitate tomasetto, multivalva tomasetto, service tomasetto bucuresti, sector 6 tomasetto, garantie 3 ani tomasetto, garantie 4 ani tomasetti qnext, autogazromania,  cei mai buni mecanici gpl 2017,  cel mai ieftin service gpl bucuresti,  creste benzina 2017,  instalatii gpl,  instalatii gpl romania,  pret benzina septembrie 2017,  pret gpl 2017,  pret motorina septembrie 2017,  pret real litru gpl,  service gpl 2017,  service gpl sector 6,  tomasetto 4 ani garantie,  tomasetto bucuresti,  tomasetto stag 3 ani garantie,  unde montez gpl, cum arata tomasetto,  gpl sector 6,  identificare tomasetto,  imagini tomasetto 2016,  instalatie tomasetto 2016,  instalatii gpl sector 2,  instalatii gpl sector 4,  instalatii gpl sector 5,  instalatii originale tomasetto,  montaj tomasetto bucuresti,  service gpl sector 6,  stag 200 new,  stag 300 tomasetto,  stag 4 eco,  stag 4 qbox,  stag tomasetto,  valtek 30 vs injectoare tomasetto,  valtek 34 vs hana 2000