rss

Cum evitam taxa de prima inmatriculare 2011? Nu dorim sa platim taxa auto 2011-Ce facem? Sfaturi evitare plata taxa auto Romania 2011!

Ce ne facem daca vrem cu adevarat sa conducem o masina din Europa de Vest Second Hand dar fara sa platim infama taxa de prima inmatriculare?

Cum evitam taxa de prima inmatriculare 2011? Nu dorim sa platim taxa auto 2011-Ce facem? Sfaturi evitare plata taxa auto Romania 2011!

Sa platesc Taxa Auto 600 de Euro pentru un Logan inmatriculat cumparat la mana a doua? Evident!!! Cam asta vrea sa ne transmita Laszlo Borbely, cel mai injurat personaj din peisajul politic autohton. Insa fraier e ala care plateste, nu cel care cere...

Iata cum poti fenta Taxa Auto si sa-ti cumperi ce masina, cu ce motor iti doreste inima.

PRIMA METODA DE FENTARE A LUI BOC:

Cel mai bine ar fi ca pe fisa fiscala si pe contractul de vanzare-cumparare sa fie alt nume, vreo ruda decedata, vreun prieten dusman, dar sa ai o copie dupa buletinul sau ca sa completezi bine datele.

Ideea este ca daca nu o treci pe numele tau la financiar, astia s-au invatat in ultima vreme sa ii ia la intrebari pe cumparatorii din contract si fisa fiscala, dar care nu si-au trecut masinile pe numele lor, ca sa evite plata impozitului urias.

Asa ca mai bine treci alt nume... Adica cumperi masina si lasi actele (cartea si talonul) pe numele vechiului proprietar.

Mergi cu masina asa mult si bine, o vesnicie, o eternitate, nu-ti va face nimeni nimic.

Politia daca te opreste va vedea ca masina e inscrisa in circulatie. S-a vehiculat ca baza de date a politie va deveni comuna cu cea a organelor financiare.

Gresit! Prea greu si prea multa munca sa fie posibil asa ceva - avem confirmarea ambelor institutii.

Mai precis, daca radiezi masina de la financiar, nu este si radiata din circulatie!

METODA II DE A FACE DIN MASINA TA O UTILITRA!

O alta solutie, speciala pentru masinile de teren, este incadrarea lor ca masini utilitare. Cu tot cu spaga aferenta, te duce cam 800-1000 de Euro sa treci o masina pe numele tau, incadrata ca utilitara.

Partea buna este ca masina e pe numele tau, iar impozitul este minim! Adica iti cumperi un Hummer cu motor de 6000 cmc, le zici la astia ca te urci cu ea pe munte sa duci medicamente la sinistrati, gata - e masina utilitara!

Prea multe detalii despre aceasta procedura nu stim, insa vom reveni cu detalii.

METODA III - ETERNA SI FASCINANTA BULGARIE


Daca ai o masina adusa de afara si vrei dinadins sa mergi cu ea, singura varianta este sa o inmatriculezi in Bulgaria. Exista vreo problema daca merg cu masina inscrisa pe Bulgaria? Nu.

Insa trebuie sa te asiguri ca e pe numele unei persoane fizice si nu pe firma, pentru ca firmele sunt nesigure si radiaza anual masinile inscrise, pentru a nu plati impozit degeaba.

Desigur, legal vorbind, masina nu este a ta, ca tu ai doar o procura cu drepturi depline, insa sunt rare cazurile in care cineva a intampinat probleme cu revendicarea masinii pe Bulgaria.

Inmatriculatul in Bulgaria are cateva avantaje: inmatriculezi orice masina doresti, cu orice motor, fie el si de avion. Nu conteaza cat polueaza, platesti la fel
.

Cam 700-800 de Euro inmatricularea si taxele pe un an de zile. In plus, asigurarea si inspectia anuala, plus impozit, te costa 200 de Euro.

Da, 200 de Euro toate taxele anuale pentru o masina pe Bulgaria!!! La noi, o masina inscrisa RO te costa: asigurare, impozit anual, inspectia periodica la 2 ani. Rovigneta este necesara in ambele cazuri, chiar daca camerele de rovigneta nu te prind sub nicio forma daca esti la volanul unei masini pe Bulgaria.

Dar un echipaj de politie te prinde!


CALCULEAZA TAXA AUTO 2011 AICI!Autor: AL
Sursa: Autolatest & 4Tuning

evitam, taxa, prima, inmatriculare, 2011, dorim, platim, taxa, auto, 2011-Ce, facem, Sfaturi, evitare, plata, taxa, auto, Romania, 2011