rss

Cum reduci consumul masinii la jumatate in 2018? Cine merge cu GPL in Romania plateste cu pana la 50% mai putin

Anul 2017 a reprezentat pentru montatorii de GPL un mare salt in plus fata de anii trecuti pentru simplu fapt ca pretul benzinei a crescut de la 4.5 lei in vara la peste 5.4 lei in toamna.

Cum reduci consumul masinii la jumatate in 2018? Cine merge cu GPL in Romania plateste cu pana la 50% mai putin

Diferenta de 1 leu pentru fiecare litru de benzina a condus mii de soferi sa-si treaca masina pe GPL, pretul real al unei alimentari fiind de 90 lei pentru un rezervor plin.


DE CE RECOMANDAM GPL SI IN ANUL 2018?
In conceptia Monteaza GPL Romania , Kitul GPL Dedicat inseamna ca am ales Reductorul corespunzator in functie de puterea motoruluiam ales electronica in functie de strategia de injectie a autoturismului , am ales injectoarele in functie de timpii de injectie adoptati de fiecare autoturism in parte  si nu in ultimul rand am ales rezervorul in functie de posibilitatile de montaj si in functie de dorinta clientului final, astfel MONTEAZA GPL propune pe piata la nivel de reductori : 


Cum functioneaza o instalatie GPL?
Dupa montaj autoturismul va functiona in sistem BI-FUEL. Va porni intotdeauna pe Benzina, iar trecerea pe GPL se va face imediat ce temperatura apei in motor va atinge aproximativ 35 grade Celsius.


Instalatia este dotata cu un comutator de bord care face posibila trecerea de la benzina la GPL si invers, in orice moment, fara ca utilizatorul sa resimta vreo schimbare in modul de functionare al autoturismului. Comutatorul are rol si de indicator de nivel pentru GPL.


SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:


3 ani garantie fara limita de km!


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19.00


CITESTE MAI MULTE AICIAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
sfaturi achizitie gpl, unde montez gpl, tomasetto sau brc, probleme brc, probleme landirenzo italia, service gpl, tomasetto chiajna, tomasetto dudu, tomasetto 3 ani garnatie, tomasetto 4 ani garnatie, cel mai bun service gpl tomasetto, oferta 2018 tomasetto stag, tomasetto agc compact vs stag 4qbox, lovato vs tomasetto, pret revizie brc, pret revizie tomasetto stag, monteaza gpl bucuresti, tomasetto sector 6, tomasetto ploiesti, tomasetto teleorman, tomasetto giurgiu, tomasetto calarasi, tomasetto prahova, tomasetto ploiesti, tomasetto buzau