rss

Cum sa prelungesti durata de viata a anvelopelor-Hotel Anvelope Bucuresti

Locul unde depozităm anvelopele de vară este foarte important. Potrivit experților,
temperatura de depozitare corectă este cel mai important factor.

Cum sa prelungesti durata de viata a anvelopelor-Hotel Anvelope Bucuresti

Astfel, durata de viață a uneianvelope se poate prelungi și prin protejarea împotriva umidității, substanțelor chimice șiradiațiilor UV. Un hotel de anvelope este cea mai bună alegere.Unde ar trebui depozitate anvelopele de vară?


În garaj, la subsol, pe balcon sau afară? MartinDražík, manager de produs pentru Nokian Tyres Central Europe, este de părere că temperatura dedepozitare este cel mai important factor.
„În trecut, unii oameni obișnuiau să păstreze anvelopele în apropierea cazanelor de încălzire centrală.Un astfel de loc este prea fierbinte, iar căldura va avea un efect advers asupra compușilor de cauciuc.Anvelopa va începe să se usuce, se va întări și vor apărea fisuri. Poate chiar să și ardă.”, explică Dražík. „Locul ideal pentru depozitarea anvelopelor este un spațiu răcoros, cu temperatura sub 15ºC, în careanvelopele rămân uscate.


Sunt de preferat spațiile întunecate protejate de lumina soarelui, deoareceradiațiile UV vor reduce durabilitatea anvelopei”, adaugă Dražík.Hotelurile de anvelope rezolvă problema de depozitareO soluție din ce în ce mai frecventă este depozitarea anvelopelor într-un hotel de anvelope, deoareceacest lucru permite spațiului de stocare să aibă și alte utilizări.


Un hotel de anvelope poate fi o soluțiesimplă în cazurile în care, de exemplu, cooperativele imobiliare interzic depozitarea anvelopelor dincauza riscului de incendiu.


Într-un hotel de anvelope, acestea sunt verificate, spălate și ajustate deprofesioniști. „Depozitarea anvelopelor în condiții corecte va prelungi durata lor de viață.”, subliniază Dražík.O anvelopă bine întreținută, de înaltă calitate, va dura până la șase ani.


Anvelopele fabricate acummai bine de zece ani, nu ar mai trebui să fie folosite.Data fabricației este un număr de patru cifre marcat pe anvelopă: primele două cifre indicăsăptămâna de fabricație, iar ultimele două indică anul.


Un loc de depozitare necorespunzător poate deteriora anvelopele într-un singur anotimp, fără a maiputea fi reparate.Spălarea anvelopelor cu jet puternic de apă le poate deterioraRecomandările de depozitare pentru anvelopele de iarnă și de vară sunt similare.


Înainte de a vă depozita anvelopele, este bine să le spălați și să le clătiți cu grijă. Îndepărtați pietrele mai mari dincaneluri și verificați dacă suprafața de rulare și pereții laterali prezintă fisuri sau umflături anormale.„Când spălați anvelopele, țineți jetul de apă departe de anvelopă, deoarece este posibil să desfaceți cauciucul de materialul de sub el. Acest lucru poate cauza ruperea anvelopei odată ce este utilizatădin nou”, spune Martin Dražík.


AUTOSOFT


Tarife depozitare anvelope AUTO SOFT:


Diametru 12” – 16”: 25 lei/luna set anvelope; 30 lei/luna set complet anvelope + jante


Diametru 17” – 24”: 30 lei/luna set anvelope; 35 lei/luna set complet anvelope + janteAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
hotel anvelope, autosoft hotel, pret depozitare anvelpe, sfaturi nokian, nokian tyres hotel anvelope, pret anvelopa depozitare bucuresti