rss

Cum se depoziteaza corect anvelopele? Care sunt problemele care pot aparea atunci cand nu cunosti regulile

Pe masura ce anotimpurile se schimba, este necesar sa te gandesti la schimbarea anvelopelor sezoniere.

Cum se depoziteaza corect  anvelopele? Care sunt problemele care pot aparea atunci cand nu cunosti regulile

Odata ce ai schimbat anvelopele, trebuie sa gasesti si o solutie de depozitare eficentapentru setul de anvelope din afara sezonului.


Este esential sa stii cum se pastreaza anvelopele dupa ce le-ai demontat de pe vehicul. Dacaanvelopele nu sunt depozitate in mod corespunzator, se vor deteriora incat nu vor mai putea fi folosite anul urmator. Insa, daca anvelopele vor fi depozitate in conditii optime, le vei putea folosimulti ani de-acum inainte.Majoritatea dintre noi nu avem un spatiu dedicat pentru a depozita in cele mai bune conditii anvelopele pentru sezonul urmator, de aceea un hotel de anvelope este solutia ideala pentru fiecaredintre noi.Ce este un hotel de anvelope?


Un hotel de anvelope este construit special pentru a depozita anvelopele sezoniere, conform normelor si in cele mai bune conditii.


De ce ai nevoie de un hotel de anvelope?


Ai nevoie sa iti depozitezi anvelopele intr-un spatiu dedicat, cu conditii optime pentru ca pneurile saaiba aceleasi caracteristici ca si inainte, pentru a functiona perfect si in sezonul urmator.


La un hotel de anvelope stii sigur ca se respecta urmatoarele conditii de depozitare:


Temperatura este foarte importanta pentru ca anvelopele sa isi pastreze proprietatileintacte si cauciucul sa nu se modifice din cauza caldurii. Temperatura ideala trebuie sa fie injurul valorii de 25 ° C. Anvelopele pot suferi deteriorari si li se poate scurta viata dacatemperatura depaseste 25 ° C sau este sub sub 0 ° C.


Umiditatea este foarte daunatoare pentru cauciucul anvelopelor, de aceea hotelul deanvelope trebuie sa aiba o atmosfera uscata, fara umiditate. Anvelopele nu trebuie sa fiedepozitate in aer liber unde pot fi expuse ploii, zapezii sau temperaturilor extreme.


Cauciucurile trebuie protejate de lumina directa a soarelui sau de lumina artificiala intensa.


Amvelopele trebuie depozitate in stivuri verticale, astfel incat sa nu fie supuse niciuneipresiuni. Cauciucurile cu janta vor fi depozitate in pozitie culcat pentru a nu se deformajantele.Hotelul de anvelope este varianta perfecta pentru ca anvelopele tale sa fie depozitate in siguranta siin in cele mai optime conditii.


Un hotel de anvelope iti ofera un mediu excelent de depozitare pentru anvelopele tale pentru caeste un spatiu inchis, acoperit si bine ventilat.


Iti vei stii mereu anvelopele in siguranta, ferite derazele puternice ale soarelui, de ploi sau zapada, ramanand perfecte pentru o noua instalare.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
hotel anvelope, unde depozitez anvelopele?, probleme aranjare anvelope, deteriorare anvelope depozitare