rss

Cum se inchirieaza o masina in Romania? Sfaturi pentru inchirierea unei masini cu doar 10 euro pe zi

Conduci.ro își propune să vină în întâmpinarea nevoilor românilor care se întorc în țară, în special în perioada sărbătorilor, dar și a celor care se află în tranzit, în vacanțe sau în călătorii de afaceri pe teritoriul României.

Cum se inchirieaza o masina in Romania? Sfaturi pentru inchirierea unei masini cu doar 10 euro pe zi

Conduci.ro, website pentru servicii de închirieri auto, lansează oferta de iarnă pentru toți cliențiiinteresați de închirierea unei mașini bune, la un preț rezonabil.
Prețurile pentru închirieri încep de la 10Euro pe zi, pentru un Opel Corsa, și cresc proporțional în funcție de modelul mașinii și serviciile incluse.Oferta de iarnă este valabilă până pe data de 1 Martie 2018.


Echipa conduci.ro oferă servicii de închirieri auto, consultanță, asistență rutieră 24/24 pe tot teritoriul României, precum și șofer, clienților care solicită acest serviciu.


Orice mașină închiriată poate fi plătităcash sau cu cardul, preluarea se face din Aeroportul Otopeni sau în alte aeroporturi din țară, nu existălimită de kilometri, iar clienții pot uita de grija taxelor ascunse sau a comisioanelor.


Conduci.ro își propune să vină în întâmpinarea nevoilor românilor care se întorc în țară, în special înperioada sărbătorilor, dar și a celor care se află în tranzit, în vacanțe sau în călătorii de afaceri peteritoriul României.
Oferta de iarnă a fost lansată pentru a oferi clienților un preț competitiv pentruorice tip de mașină, începând cu 27 Decembrie, până pe 1 Martie 2018. În toată această perioadă,prețurile au fost reduse, cel mai mic ajungând la 10 Euro/zi. Cei interesați pot face o simulare cu ajutorulmotorului de căutare de pe site-ul conduci.ro


Rezervările se pot face atât telefonic, cât și prinintermediul site-ului sau direct pe pagina de Facebook.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
rent a car, inchirere masini otopeni, de unde inchiriez auto?, rent a car ieftin, rent a car cel mai ieftin, cea mai ieftina masina rent a car, otopeni rent a car 2018, fleet rent a car romania, best deals rent a car 2018, dacia logan rent a car 2018