rss

Cutia de viteze ZF 9HP are mari probleme tehnice si se monteaza pe Honda, Jeep, Fiat si Land Rover

Germanii de la ZF au lansat in urma cu ceva vreme prima transmisie automata cu 8 trepte.

Cutia de viteze  ZF 9HP are mari probleme tehnice si se monteaza pe Honda, Jeep, Fiat si Land Rover

Acesta vine sa inlocuiasca in gama vechea transmsie ZF8 care se monteaza pe toate modelele Audi, BWM si Land Rover si care nu a avut in nici un caz o viata foarte buna de cand este produsa.
De fapt BMW spune ca o masina cu o transmisie ZF8 are ulei lifetime, iar transmisia cade de regula in zona de 5 ani sau 100.000 de km, costurile de reparatie fiind extrem de mari.Acum ZF are o noua cutie car se monteza pe Jeep, Land Rover si Honda, realitatea fiind aceea ca aceeasta transmisie ZF9 este si mai slaba calitativ decat ZF8.Jeep nu a putut incepe comercializarea lui Cherokee datorita transmisiei, iar peste 50% dintre masinile Acura cu aceasta transmisie au fost rechemate in service pentru reparatii capitale.


In Romania gama Jeep Chrokee si Honda CR-V utilizeaza aceeasi transmisie care intra acum intr-un nou an de rechemari si probleme frustrante de fiabilitate.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
probleme cutie automata honda crv, zf9 probleme evoque, range rover evoque probleme cutie automata, zf9 jeep cherokee probleme, land rover zf9 probleme, cutie automata probleme land rover, cutie automata 9 trepte probleme fiat