rss

Dacia a fost prezenta la Parada Militara de 1 Decembrie 2013 cu noile Duster si Dokker ale Poltiei Romane si ISU

Prin fața publicului prezent la Parada Militară din București, organizată cu ocazia Zilei Naționale a României, a defilat o formație de șase autovehicule Dacia Duster aflate în dotarea Ministerului Apărării Naționale (MAPN).

Dacia a fost prezenta la Parada Militara de 1 Decembrie 2013 cu noile Duster si Dokker ale Poltiei Romane si ISU

Atenția tuturor a fost atrasă de “Duster Army”, un vehicul special adaptat de echipele de inginerie ale Renault România pentru a răspunde cerințelor de transport ale Armatei Române, în conformitate cu standardele cerute de NATO.


Acest vehicul dispune, între altele, de:- sistem de protecție exterior;- protecții suplimentare sub caroserie pentru motor, cutie viteze, rezervor combustibil și diferențial spate;


- troliu demontabil;


- sistem de ancorare pentru aerotransport ;


- sistem de atelare combinat pentru tractarea de remorci militare;


- prize exterioare de 12V și de 24V pentru interconectare vehicule ;


- sistem de iluminare « black out » și de camuflare faruri.La rândul său, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a prezentat publicului câteva vehicule reprezentative pentru flota de modele Dacia pe care o are în dotare, incluzând și două exemplare din Noul Duster. Mașinile acestei instituții beneficiază de dotări specifice activității de poliție (rampă semnalizare cu difuzor încorporat, sirena, inscripționare etc.).  


În cadrul aceluiași eveniment, modelul Duster s-a făcut în egală măsură remarcat și în momentul defilării trupelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
duster army, dacia parada militara, dokker 2014 politie, duster 2014 isu, off road duster army, duster armata romana, cel mai heavy dyster, duster inlocuieste aro 244 armata romana