rss

Dacia a participat la Parada Militara de 1 Decembrie 2012

De Ziua Nationala a Romaniei Dacia prezinta noile Logan 2, Lodgy si gama Dokker pentru Politie si Jandarmerie.

Dacia a participat la Parada Militara de 1 Decembrie 2012

Astfel, şapte autospeciale ale mărcii românesti, printre care şi noile modele Dacia Logan şi Sandero lansate recent, au încheiat defilarea blocului de paradă al MAI. 


Sase dintre modelele Dacia au fost echipate si inscriptionate cu însemnele Politiei Române pentru Ordine Publică, unul dintre cei mai importanti clienti de flote ai constructorului de la Mioveni.


În cadrul coloanei de defilare a Politiei Române au fost incluse un vehicul Dacia Logan, două vehicule Dacia Sandero, două modele Dacia Dokker si un vehicul Dacia Duster cu tractiune integrală. 


Inspectoratul General al Jandarmeriei Române a prezentat de asemenea în dispozitivul său de paradă un vehicul Dacia Logan, echipat si inscriptionat cu însemnele speciale ale acestei institutii.


Vehiculele Dacia si-au dovedit în timp eficienta pentru activitatea celor două autorităti, ele fiind utilizate atât în cadrul patrulărilor zilnice, cât si în cadrul operatiunilor de interventii.


Accesibile si fiabile, modelele Dacia sunt usor de adaptat la cerintele specifice misiunilor Politiei si ale Jandarmeriei Române.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
logan 2 politie, lodgy jandarmerie, noile masini de politie 2013, mai schimba parcul auto, comanda masina MAI pentru gama Dacia, logan 2 este inlocuitorul logan-ului vechi de politie, dokker pentru politie, parc auto jandaermeria romana, performante, dotari masini de politie, pret logan 2 politia romana, dokker pentru jandarmerie