rss

Dacia Logan primeste in premiera un motor 0.9 TCE pe GPL Euro 6b

Dacia a anutat ca scoate din productie motorul pe benzina de 1.2 litri insa si motorul clasic 1.6 MPI care echipeaza gama Dokker si Lodgy.

Dacia Logan primeste in premiera un motor 0.9 TCE pe GPL Euro 6b

De vina pentru aceasta mutare este noua norma de poluare Euro 6 care forteaza constructorii de automobile sa scoata din uz motoarele Euro 5, sau motoarele care nu au sanse sa fie convertite la norma Euro 6.


Modelul Dacia Logan GPL primeste in schimb noul propulsor 0.9 TCe care dezvolta o putere maxima de 90 CP, motor care este recunoscut drept cel mai performant din gama Logan II.
Noua motorizare dispune in premiera mondiala de sistemul Stop&Start, un sistem de recuperare a energiei la franare si modul ECO care reduce presiunea de supraalimentare pentru un condus economic.


De fapt aceasta este prima masina care este creditata cu norma de poluare Euro6b.


VEZI CAT COSTA O INSTALATIE GPL PENTRU MASINA TA AICI!


DISCOUNT AUTOLATEST ROMANIA!
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
cea mai buna instalatie gpl logan tce, cea mai fiabila instalatie gpl dacia, consum gpl 0.9 tce, dacia 0.9 tce gpl, gaz pe dacia turbo, gpl 3 ani garantie logan, instalatie gaz 0.9 tce, montaj gratuit 0.9 tce, oferta logan 0.9 tce, ofreta dacia 0.9 tce, pret gpl dacia logan 2015, renault tce gpl, tomasetto dacia 0.9 tce, unde montez gpl ieftin, cea mai buna instalatie gpl 2015, dacia 0.9 tce gpl, fiabilitate 0.9 tce gpl, gaz 0.9 tce, gpl garantie 3 ani, gpl italia pret oferta, instaltie gpl 0.9 tce, montaj gratuit gpl, monteaza gpl cu reducere, programari gpl bucuresti, service gpl, stag 300 sau zenit?