rss

Date tehnice in premiera cu noua KIA Seltos 2019! Motorizari 1.6 T-GDI si 2.0 GDI

KIA Motors a lansata astazi in premiera un nou SUV care urmeaza sa fie comercializat si in Romania!

Date tehnice in premiera cu noua KIA Seltos 2019! Motorizari 1.6 T-GDI si 2.0 GDI

Seltos este echipat cu a treia generație a gamei de sisteme de propulsie, recent dezvoltată,care oferă eficiență ridicată și performanțe puternice.


Toate sistemele de propulsie suntproiectate cu tehnologia Smartstream pentru îmbunătățirea eficienței consumului decombustibil și emisii scăzute.Modelul este disponibil cu motorul pe benzină turbo T-GDI de 1.6 litri, care oferă 177 CP,motorul aspirat pe benzină de 2.0 litri, care oferă 149 CP și motorul diesel de 1.6 litri, careoferă o putere de 136 CP (n.r. pentru Europa ar putea fi communicate curând și alte motori-zări).


În funcție de piața de comercializare, Seltos va fi disponibil cu până la trei tipuri detransmisie automată, pentru a satisface nevoile și stilurile de condus ale cumpărătorilor -transmisia automată cu dublu ambreiaj și șapte trepte de viteze (7DCT), transmisia automată cu șase trepte (6AT) și transmisia CVT (Continuously Variable Transmission).


Pentru a îmbunătăți și mai mult experiența de condus, Seltos este echipat cu sistemul DriveMode Select, care permite șoferilor să adapteze comportamentul automobilului în funcție destilul de condus preferat sau de condițiile de rulare. Șoferii pot alege între modurile ‘Normal’,‘Eco’ și ‘Sport’.Modul de condus ‘Eco’ este setat pentru a maximiza autonomia prin măsuride economisire a combustibilului, în timp ce modul de condus ‘Sport’ oferă un răspuns mai rapid al direcției și al motorului, pentru a maximiza dinamica automobilului.


Modul de condus‘Normal’ oferă un echilibru între celelalte două moduri precedente de condus.
In Europa este asteptata si noua motorizare 1.6 CRDI de 136 CP cu AdBlue care deja echipeaza gama Ceed si Sportage!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
KIA Seltos 2019, imagini KIA Seltos 2019, test drive KIA Seltos 2019, drive test KIA Seltos 2019, motoare KIA Seltos 2019, consum KIA Seltos 2019, cvt 7dct at6 KIA Seltos 2019