rss

De ce americanii prefera motoarele V8 pe GPL in defavoarea unui diesel

Americanii sunt extrem de agesivi cand vine vorba de motoarele diesel, acesta fiind utilizate doar pentru camioane si vapoare.

De ce americanii prefera motoarele V8 pe GPL in defavoarea unui diesel

Ei nu concept sa conduca o masina cu un motor diesel datorita mentalitatii de superputere mondiala, SUA fiind prima tara care a introdus in productia de serie un automobil, deci consideram ca acestia au mai multa experienta decat europenii sau asiaticii.Ford ofera de cativa ani buni toata gama de masini utilitare cu motorizari pe benzina V6 si V8, motoare care sunt modificate din fabrica pentru a merge pe GPL.


Americanii stiu ca rafinamentul si performantele unui motor pe benzina nu poate sa fie invins nicioadata de catre un motor diesel, iar despre economia de combustibil conversia pe gaz este o solutie nu doar rafinata, ci si extrem de ecologica.


In Romania majoritatea masinilor de productie americana ruleaza de ani buni cu GPL, si nu exista clienti care sa se planga de capitolul fiabilitate sau consum real de combustibil.


Mai jos vezi cum arata toate motoarele Chevrolet care echipeaza modelul Silverado, masina pe care se poate monta si GPL. Motorul de baza V8 are o putere de 355 CP in timp ce fratele sau mai mare o putere de peste 420 CP.


Toate versiunile sunt echipate standard cu o transmisie automata, iar sarcina de tractare  a unui Silverado este de 8 tone!


 


 Mai jos vezi cum arata toate motoarele Chevrolet care echipeaza modelul Silverado, masina pe care se poate monta si GPL. Motorul de baza V8 are o putere de 355 CP in timp ce fratele sau mai mare peste 400 CP.


Toate versiunile sunt echipate standard cu o transmisie automata, iar sacina de tractare  a unui Silverado este de 8 tone!


 


 


SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA AICI:


3 ani garantie fara limita de km!


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19.00


Pentru a raspunde prompt puteti sa timiteti si un email pe adresa:


AUTOGAZBUCURESTI@GMAIL.COM

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
sua gpl, masini americane gpl, lpg chevrolet silverado, autogas chevrolet silverado, v8 gpl, consum v8 pe gpl, consum real pe gpl mercedes v6, bmw v8 gpl, tomasetto v8, zenit pro gpl, ladirenzo v8 gpl, brc v8 gpl, service gpl bucuresti, montaj v8 gpl, pret instalatie gpl v8, montaj gpl motor v8