rss

De ce instalatia GPL Tomasetto este cea mai buna in Romania? Sfaturi si recomandari

In ultimii ani foarte multi romani au ales sa-si monteze pe masinile personale instalatii de GPL.

De ce instalatia GPL Tomasetto este cea mai buna in Romania? Sfaturi si recomandari

Ei bine cand vine timpul sa mergem la montaj putini stiu ca de fapt cam toata lumea din Romania vinde instalatii Tomasetto in ciuda faptului ca unele sunt turcisme sau pur si simplu instalatii brand no name.
Si noi ne-am lovit de aceasta problema in urma cu multi ani pentru simplu fapt ca in multe cazuri daca o instalatie de gaz are o singura componenta Tomasetto vanzatorul vinde aceasta instalatie drept una originala Tomasetto, iar adevarul este mult mai departe in realitate.


CUM NE DAM SEAMA DACA O INSTALATIE TOMASETTO ESTE ORIGINALA?


Aici se raspunde simplu si eficient respectic partea electronica trebuie sa fie seamnata de catre specialistul STAG, iar multivalva sa fie una Tomasetto.O instalatie Tomasetto originala are in componenta un calculator STAG 200, 4, 4 QBOX, Qnext sau 300 Premium, un reductor sau vaporizator Tomasetto originale si o multivalva Tomasetto.


Chiar si la capitolul injectoare cea mai buna compatibilitate o are rampa de injectie AC-W01, 02 sau 03 pentru ca sunt produse de catre cei de la STAG. Injectoarele de baza pentru Tomasetto sunt Valtek 30 de culoare rosie.


De asemenea o instalatie Tomasetto are o butelie MSM sau STAKO care sunt produse in Uniunea Europeana, ceilalti cand vand asa zisele instalatii Tomasetto au butelii 100% turcesti pentru ca sunt mult mai ieftine la achizitie.Instalatiile Tomasetto STAG au 3 sau 4 ani garantie pentru toate componentele indiferent de km realizati!


SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:


3 ani garantie fara limita de km! TVA si montaj inclus!


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19.00


 Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
tomasetto originala, cum ne dam seama de instalatia tomasetto, tomasetto vs instalatii turcesti, tomasetto stag originala, oferta tomasetto originala stag 2018, oferta tomasetto 2018, pret tomasetto, de unde alimentam gpl?, pret oferta tomasetto logan, tomasetto logan 1.0 sce 2018, instalatii tomasetto stag, service tomasetto stag 2018, cei mai buni mecanici tomasetto stag, service gpl tomasetto sector 5, tomasetto sector 6, instalatii gpl tomasetto chitila, service tomasetto chitila 2018, montaj gpl tomasetto bucuresti 2018