rss

De ce noul Renault Scenic 4 ramane cel mai bun MPV compact din Europa? Date tehnice

Renault Scenic a ajuns in urma cu ceva vreme la cea de-a patra generatie.

De ce noul Renault Scenic 4 ramane cel mai bun MPV compact din Europa? Date tehnice

Acum vorbim de o masina care nu doar ca are unul dintre cele mai atragatoare imagini din clasa sa, ci o masina care este gandita de catre Renault impreuna cu germanii de la Mercedes Benz.


Noul Renault Scenic 4 este un MPV de clasa compacta care vina inca din start cu doua lungimi diferite, adica cu 5 sau 7 locuri in functie de nevoia fiecarei familii.La interior noul Renault Scenic 2018 este de asemenea si cel  mai bun din clasa sa pentru ca are cel mai bun sistem multimedia al momentului, R Link 2 vertical si o habitabilitate foarte buna.


Gama de motorizari cuprinde atat celebrele 1.2 TCe de 130 CP de origine Nissan cat si diesel-ul 1,5 dCI de 110 CP ( cel  mai economic motor din segmentul sau!).Motorul de top este noul 1,6 dCi TwinTurbo de 160 CP si cutie secventiala EDC6 care este produsa de catre germanii de la Getrag.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
imagini Renault Scenic 2018, test drive Renault Scenic 2018, drive test Renault Scenic 2018, preturi Renault Scenic 2018, cel mai bun mpv compact, autolatest Renault Scenic 2018, testeauto Renault Scenic 2018