rss

De ce nu da amenzi Politia Rutiea celor de la CNAIR pentru gropi si lipsa marcajelor rutiere? MAI vs CNAIR

Singura institutie a statlui care are puterea de a face ceva importriva drumarilor este Politia Rutiera.

De ce nu da amenzi Politia Rutiea celor de la CNAIR pentru gropi si lipsa marcajelor rutiere? MAI vs CNAIR

Marea problema este ca toate echipajele de la rutiera care stiu situatia din teren NU DAU AMENZI administratorului drumului respectiv unde sunt probleme.
Asadar, putina lume stie ca Politia Rutiera MAI poate in fiecare zi amenzi celor de la CNAIR daca descopera faptul ca drumul este periculos pentru circulatia rutiera.


Adica daca drumul nu este marcat corespunzator ( provizoriu sau definitiv!) Politia poate da amenda adminstratorului drmului. Tot Politia Rutiera poate da amenda celor de la CNAIR daca descopera gropi pe sosea care pot duce la aparitia de accidente rutiere.Un ultimul detaliu este si acela ca Politia Rutiera NU ESTE CAPABILA A CORECTA problememe infrastructurii rutiere, adica Politia sa dea amenda drumarilor daca traficul este pus in pericol de o constructie DEFECTUOASA a soselelor din Romania!


Din pacate MAI nu prea are nici un cuvant de spus in fata celor de la CNAIR!Din pacate Politia Rutiera nu stie sa dea amenzi drumarilor doar cand vorbim de zapada pe sosea! Adica firmelor care se ocupa cu deszapezirea DN-urilor.


Adica Politia nu stie sa dea amenzi statului roman care nu tine cont de siguranta cetatenilor!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
politie amenda drumari, politie rutiera cnair, politie rutiera amenda gropi, politia nu da amenzi cnair, mai nu da amenda cnair, probleme siguranta rutiera politie rutiera