rss

De ce nu este bine sa-ti cumperi o instalatie GPL second hand! Acestea sunt problemele

Nu montati instalatii GPL second hand! Care sunt principalele probleme intalnite

De ce nu este bine sa-ti cumperi o instalatie GPL second hand! Acestea sunt problemele

In ultima perioada au aparut pe internet foarte multe anunturi cu instalatii GPL de marca care sunt comercializate de catre persoane fizice.


Ei bine cei care doresc sa-si cumpere aceste instalatii cu preturi mici de achizitie 400-1000 lei trebuie sa tina cont de faptul ca in cele mai multe cazuri aceste instalatii SUNT CU MARI PROBLEME DE FUNCTIONARE precum:
Calculator de gaz stricat ( nu se poate face proba!)


Rampa distrusa de injectoare ( nu se poate face proba!)


Multivalva stricata in rezevor ( nu se poate face proba)


Rezervor de GPL expirat ( acesta are 10 ani valabilitate-serie pansonata pe rezervor!)


Reductor GPL cu sute de mii de km care necesita o inlocuire cu unul nou ( nu se poate face proba!)Pe langa aceste probleme foarte des intalnite in Romania, mai exista si problemele tipice ale unui demontaj NEAUTORIZAT! Adica cel care vinde instalatia SH nu a demontat corespunzator instalatia de gaz.


Aici trebuie spus ca, cel care cumpara aceasta instalatie are nevoie de ACTELE INSTALATIEI care in 99% din cazuri nu mai exista ( masina din dezmembrari).


Montajul instalatiei costa in medie peste 1.000 de lei pentru ca include un nou sistem electric si o noua conducta fara ca instalatia SH cu sute de mii de km sa aibe probleme de functionare.


Clientii mai trebuie sa stie si faptul ca cel care doreste sa-si monteze o instalatie SH are nevoie de autorizatie de DEMONTAJ al instalatieie SH, si toata lumea stie ca acesta a fost realizat intr-un garaj neautorizari RAR.In total costurile cu montajul unei instaltii SH sunt in realitate cu 50% mai mare decat cele ale unei instaltii NOI fara ca aceasta sa benefecieze de o garantie!


SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:


3 ani garantie fara limita de km!


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19.00

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
gpl second hand, probleme instaltii second hand, probleme gpl sh, deviz demontaj gpl rar, acte omologare rar instalatii, gpl tomasetto second hand, probeme service gpl neautorizat rar, , unde montez gpl sa trec rar?, autorizatie rar demontaj service omologat rar, probleme calculator tomasetto second hand, probleme instalatii gpl second hand