rss

De ce nu recomandam piesele si serviciile RecoTech, EcoNet Auto si Dezmebrari Gagu Ilfov

In urma cu ceva vreme am fost nevoiti a ajuta un prieten cu anumite piese pentru o masina KIA de generatie precedenta.

De ce nu recomandam piesele si serviciile RecoTech, EcoNet Auto si Dezmebrari Gagu Ilfov

Ei bine daca deschizi o pagina web si daca vei cauta dezmebrari cu siguranta vei ajunge la baietii de la Gagu din Ilfov. Noi fata de altii am ales sa mergem direct la ei in timpul programului de lucru pentru a cumpara piesa repsectiva iar ce am gasit la Gagu ne face sa nu recomandam aceasta companie.
In primul rand intreg personalul este complet neprofesionist ( adica sunt angajati oameni plictisiti fara experienta), respectiv la orice intrebare am primit raspunsuri de parca noi trebuia sa-i platim cu 10 lei pentru a cauta in PC daca gasesc piesa cautata.


In afara de aceasta am intrat in parc cu veste speciale ca sa ne vada pe camere de parca am mers acolo sa furam ceva, iar cel recomandat a ne arata masina dezmembrata nu era decat un NEA cu 2 sau 3 clase care nu prea stia el cum arata marca asta KIA.La intrebarea daca putem cumpara intreaga suspensie am fost atentionati ca daca vrem si SURUBURILE SI PIULITELE trebuie sa platim 10 lei pentru fiecare in parte!?! Adica vrei 200 de euro pe intreg ansamblul insa mai brei si 100 de lei in plus pe suruburile si piulitele care oricum fac parte din ansamblu!


Evident ne-am despartit amiabil prin luarea unei cafele din tonomanul din curte care evident ne-a "mancat" gratis 4 lei pentru ca nu prea functiona!Urmatoare oprire a fost la DANCOR PLOIESTI unde am gasit cu adevarat profesinisti si un pret mai mic cu 100 de euro fata de cat cereau baietii de la GAGU.


Tinand cont de aceasta experienta NU RECOMANDAM acest parc auto fie ca vorbim de reconditionarea turbinelor sau cumpararea de piese auto SH! Lipsa de tact a celor care intra in contact cu clientii este de-a dreptul socanta pentru o companie moderna in anul 2020, iar angajatii primesc maxim nota 2.


Asadar, daca vrei totusi sa-ti cumperi din dezmebrari ocoleste acest parc pentru ca vei pierde timp si bani degeaba!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
dancor ploiesti, dezmembrari gagu ilfiov, probleme piese gagu dezmembrari auto, probleme recoplanet rectificari, probleme gagu piese sh, nu cumparati piese auto gagu 2020