rss

De ce Opel Astra G este mai ieftin decat un telefon ? Masina Saracului in Romania

In Romania in plina pandemie gama Opel Astra G a inceput sa fie vanduta cu un pret incredibil de mic.

De ce Opel Astra G este mai ieftin decat un telefon ? Masina Saracului in Romania

Adica cu 200-300 de euro poti acum sa-ti cumperi un Astra G din Romania, model care are in aceasta perioada mari probleme de vanzare.
De fapt Astra G este atat de ieftina incat o banala Dacia Logan din 2006 pare un model premium la capitolul pret de vanzare pentru ca se vine cu peste 1.000 euro in Romania.


Astra G a devenit fara voia celor de la Opel masina saracului in Romania pentru ca are o gama de motorizari pe benzina foarte rezistenta in timp si motoare diesel extrem de economice.Cel mai bun diesel pe Astra G ramane motorul 2.0 DTI de 101 CP, ia cea mai buna motorizare pe benzina este cea de doi litri si 138 CP, motor care in multe cazuri a fost legat la o cutie automata clasica AT4 de orgine GM.


Un alt mare avantaj al lui Astra G este pretul de achizitie al pieselor de schimb care sunt in multe cazuri chiar mai ieftine si decat cele ale unei romanesti Dacia Logan.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
astra g 2020, pret astra g, masina saracului romania 2020, pret astra g 1.7 dti, pret astra g 2.0 dti 101 cp, astra g 2.0 16v, cutie autmata astra g 2020, pret piese astra g, gpl tomasetto astra g 2020