rss

De ce Tomasetto Achile SPa este cea mai buna instalatie GPL din Romania? 35 de ani de Tomasetto STAG

Cum alegem instalatia Tomasetto Originala? Care sunt componentele de marca?

De ce Tomasetto Achile SPa este cea mai buna instalatie GPL din Romania? 35 de ani de Tomasetto STAG

Nu de foarte multi ori clientii ne-au intebat care este cea mai buna instalatie de gaz din Romania si noi am raspuns fara doar si poate ca pentru acesta trebuie sa intrebati oricare taximetrist din Romania.
Acestia vor spune ca Tomasetto este cea mai buna pentru ca are cea mai buna durata de viata, unii clienti realizand chiar si peste 1 milion de km cu o instalatie Tomasetto.


CUM NE DAM SEAMA CARE ESTE INSTALATIA TOMASETTO ORIGINALA?


Aici lucrurile sunt simple, respectiv toate instalatiile Tomasetto ORIGINALE au sisteme electronice semnate de catre producatorul STAG.


Cine vinde instalatii asa zise Tomasetto cu alte calculatore in fara de STAG, nu sunt ORIGINALE!In plus fata de toate celelalte instalatii comercializate sub brandul Tomasetto clientul trebuie sa intrebe vanzatorul ce marca este MULTIVALVA, daca este TOMASETTO si are calculator STAG atunci totul este OK!


Daca nu primiti un raspuns clar inseamna ca sunt probleme pentru ca instalatia are alte componete ALTELE DECAT TOMASETTO!


COMPONENTE TOMASETTO 2018


REDUCTOR/VAPORIZATOR: Tomasetto


MULTIVALVA: Tomasetto


ELECTRONICA/CALCULATOR : STAG


SENZOR MAP: STAG


INJECTOARE:Valtek sau AC-W01 STAG, AC-W02 STAG


 


DESPRE TOMASETTO ACHILE SPA 2018


CITESTE TOTUL AICI!
 


 

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
instalatii tomastto, tomasetto stag originalul, cum ne dam seama de instalatia tomasetto, rar instalatii tomasetto, componente tomasetto, stag tomasetto original, calitate tomasetto, multivalva tomasetto, service tomasetto bucuresti, sector 6 tomasetto, garantie 3 ani tomasetto, garantie 4 ani tomasetti qnext