rss

De ce trebuie sa montezi gpl in Bucuresti? Preturi in medie cu 1.000 lei mai mici

In ultimii ani foarte multi clienti care doresc sa-si monteze o instalatie gpl pe masina personala vin din toate judetele adiacente Capitalei in ciuda faptului ca si pe plan local exista montatori de gpl.

De ce trebuie sa montezi gpl in Bucuresti? Preturi in medie cu 1.000 lei mai mici

DE CE ALEG BUCURESTIUL?


In primul rand trebuie spus faptul ca majoritatea celor care monteaza gpl in provincie au in medie un pret oferta pentru aceeasi instalatie de pana la 1.000 lei mai mare decat cel din Bucuresti.De exemplu in Sibiu o instalatie Tomasetto Stag200 cu rezervor toroidala costa in medie 3.200 lei in timp ce in Bucuresti aceeasi instalatie are un pret de 2.300 lei maxim.


Asadar, cei care sunt din provincie aleg fara menajamente sa mearga la Bucuresti pentru a monta o instalatie GPL pentru ca este MAI IEFTIN! Cei 250 de km din Sibiu pana la Bucuresti costa in medie 200 lei pe benzina si 100 lei pe GPL cand se intorc acasa, diferenta care ramane in buzunarul clientului fiind de 600 lei sau 150 euro.
Aceelasi lucru se intampla si cu cei care vin din Pitesti, Ramnicu Valcea, Calarasi sau chiar si Constanta!


SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA AICI:


3 ani garantie fara limita de km!


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19.00


Pentru a raspunde prompt puteti sa timiteti si un email pe adresa:


AUTOGAZBUCURESTI@GMAIL.COM
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
pret montaj gpl pitesti, pret montaj gpl ploiesti, pret montaj gpl calarasi, pret montaj gpl constanta, pret montaj gpl ramnicu valcea, pret montaj gpl slatina, pret montaj gpl buzau, pret montaj gpl braila, pret montaj gpl targoviste, monteaza gpl bucuresti, oferta clienti gpl, tomasetto ieftin, oferta tomasetto logan, logan tomasetto stag, agc compact, zavolui bucuresti, gpl zenit pro bucuresti, retea service gpl 2016, service gpl ploiesti, service gpl oltenita, service gpl calarasi, service gpl slobozia, service gpl gaesti, service gpl targoviste