rss

De ce trebuie sa-ti montezi o instalatie GPL Tomasetto STAG? Doar asa poti reduce costurile cu pana la 50%

Daca traiesti in Bucuresti nu poti sa nu observi faptul ca traficul a devenit una dintre cele mai mari probeme cotidiene.

De ce trebuie sa-ti montezi o instalatie GPL Tomasetto STAG? Doar asa poti reduce costurile cu pana la 50%

Incepand cu prima partea a lunii septembrie in Bucuresti vom avea parte de revenirea traficului obisnuit, adica unul clasic in care parcurgem 0.3 km/h.


PMB si Primariile de Sectoare nu au facut nimic pentru fluidizarea traficului pentru cele 1.4 milioane de maisni, drept urmare trebuie sa ne asteptam la conditii de trafic chiar mai proaste decat cele din 2018.DE CE GPL IN SPECIAL IN BUCURESTI?


GPL=ECONOMIE REALA


Atat datorita faptului ca GPL este un combustibil care se obtine la un cost relativ scazut, cat si datorita faptului ca este un carburant de viitor (ecologic) pretul final de vanzare la statiile de alimentare este fara accize si alte taxe suplimentare fiind aproximativ la jumatatea pretului benzinei.


Consumul litric de GPL pentru un motor este cu maxim 10% mai mare decat consumul de benzina, fapt datorat densitatii GPL care este mai mica decat cea a benzinei.
Luand in considerare aspectele prezentate anterior, se realizeaza o economie reala de aproximativ 40-50%. Datorita acestui fapt, amortizarea investitiei pentru montarea instalatiei GPL se face relativ usor (aproximativ 10.000-15.000 km), numai din diferenta de cost benzina-GPL.


GPL=SIGURANTA 


Contrar a ceea ce se crede, instalatia de alimentare cu GPL este mult mai sigura decât cea de benzina, deoarece componentele sunt supuse unor severe verificari fiind omologate international.
Citeste mai multe AICI!


SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA AICI:


3 ani garantie fara limita de km!


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19.00


Pentru a raspunde prompt puteti sa timiteti si un email pe adresa:


AUTOGAZBUCURESTI@GMAIL.COM


contactati importatorul AICI!
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
gpl economic bucuresti, probleme masini diesel bucuresti, pret gpl vs diesel, cea mai econimica masina bucuresti, pret gpl tomasetto, consum gpl bucuresti, gpl logan tomasetto bucuresti, tomasetto stag 3 ani garantie bucuresti,